TvΝέα Live:Ό,τι συμβαίνει στην πρεμιέρα του #DWTS4 !

21:13 20/10/2013 - Πηγή: TVNea
1:00 Αυτό ήταν και σήμερα!Από τον tvmind πολλά φιλιά και ευχές για μία όμορφη νύχτα,ένα καλό ξημέρωμα και μία super εβδομάδα.Ρανεβού την επόμενη Κυριακή με πολύ σχολιασμό και αναμετάδοση!!!

12:52 To show σε γενικές γραμμές άφησε θετικές εντυπώσεις.Η Δούκισσα πολύ καλή,δεν ακολούθησε την περπατημένη και διαχειρίστηκε πολύ όμορφα κάποιες δύσκολες καταστάσεις.Η Ντορέττα όπως και πέρυσι είναι ήρεμη δύναμη,με αποτέλεσμα να μη κουβαλάει την υπερβολή και το άγχος του Αργύρη Αγγέλου.Η κριτική επιτροπή ξελάφρωσε λίγο,αφού όταν είναι 5 το πράγμα κουράζει.Τα σχόλια τους ήταν λακωνικά και εύστοχα.Όσον αφορά τους παίκτες κάποιοι έχουν ενδιαφέρον και κάποιοι είναι αδιάφοροι.Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει ανέβει το χορευτικό επίπεδο πολύ φέτος...

12:48 Στις δύο πρώτες θέσεις είναι οι δύο αθλητές,ενώ στις τελευταίες η Κωνσταντίνα και ο Λάκης Γαβαλάς.

12:46 23 βαθμοί.Σχετικά καλή βαθμολογία...

12:45 Αρκετά καλή χορογραφία.Παρόλο τις δυσκολίες και τις φιγούρες που δεν βγήκαν η ψυχολογία τους δεν πτοήθηκε και είχε αρκετή ενέργεια,νεύρο και ζωντάνια.

12:37 Πάμε στο τελευταίο ζευγάρι μας για απόψε.Χρύσπα και Βαγγέλης...

12:35 Η βαθμολογία των κριτών ήταν αρκετά καλή.26 βαθμοί.Μπράβο...

12:34 Μπορεί σύμφωνα με την Γκαλένα να έγινε μια κακή εισαγωγή,όμως στη συνέχεια η χορογραφία εξελίχθηκε όμορφα.Εγώ διέκρινα πολύ πάθος και αισθησιασμό.Τέλος είχαν άρτια εκφραστικότητα και θεατρικότητα.

12:29 Σειρά έχει ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου με τη Νικολέττα Μαυρίδη!!

12:26 Οι κριτές δίνουν στην Κωνσταντίνα δίνουν 22 βαθμούς.Από τις χαμηλές σχετικά βαθμολογίες...

12:25 Πολύ σφιγμένη ήταν η Κωνσταντίνα στο χορό της,όχι όμως και στη θεατρικότητα της.Η Γκαλένα της τόνισε ότι δεν βγήκε καθόλου από το ρυθμό.Καλή προσπάθεια και αναμένουμε περισσότερα...

12:16 Επιστρέψαμε!Έχουμε ακόμα 3 ζευγάρια...Συνεχίζουμε δυναμικά με την Κωνσταντίνα και τον Διονύση!

12:10 Η βαθμολογία των κριτών είναι 23 βαθμοί.Περίμενα λίγο καλύτερη βαθμολογία σε σύγκριση με τα πολύ καλά λόγια της επιτροπής!!

12:07 Πολύ καλή προσπάθεια.Η Γκαλένα ομολόγησε ότι χόρεψε καλύτερο τάγκο από όλους τους άνδρες του show μέχρι στιγμής.Αρσενικό και δωρικό χορό χαρακτήρισε αυτό το χορό ο Αλέξης Κωστάλας!

12:02 Συνεχίζουμε με τον Θάνο Καληώρα και τη Φωτεινή!!

11:59 Το ζευγάρι συγκέντρωσε 22 βαθμούς.Κακή βαθμολογία...

11:58 Εδώ έχουμε ένα ζευγάρι με χημεία και μεγάλη εκφραστικότητα.Έμμεση παρατήρηση έκανε στο χορευτή η Γκαλένα Βελίκοβα,αφού εκείνος αποφάσισε να μην κάνει τόσο τσα τσα τσα και να κάνει φριστάιλ.

11:50 Συνεχίζουμε δυναμικά με την Ελένη Χατζίδου και τον Γιώργο.Πως σας φαίνεται η νέα μύτη της?

11:43 Μετά από 4 συνεχόμενα ζευγάρια(για να καλυφθεί το κενό από τη διακοπή ρεύματος) πάμε σε ένα ακόμη διαφημιστικό διάλειμμα για να ξεκουραστούμε και εμείς λίγο.Μόλις επιστρέψουμε θα απολαύσουμε την Ελένη Χατζίδου και τον Θάνο Καληώρα.

11:42 Η βαθμολογία των κριτών αρκετά παγωμένη.Πέντε πεντάρια ή αλλιώς 20 βαθμοί.Τελευταία θέση...

11:39 Σε καμία περίπτωση σε επίπεδο χορευτικό δεν μοιάζει με τη τον Τρύφωνα Σαμαρά.Είναι πολύ καλύτερος...Χάθηκαν κάποια βήματα,όμως παραδόξως ο Λάκης ήταν ρυθμικός.Αυτό που διαπιστώσαμε όμως όλοι είναι ότι δεν υπάρχει καλή χημεία με την παρτενέρ του.Τέλος υπήρχε έντονη θεατρικότητα.

11:31 Συνεχίζουμε με τον Λάκη Γαβαλά και την Αναστασία Δρακά!

11:30 Παρόλο τα πολύ καλά λόγια η βαθμολογία ήταν αρκετά χαμηλή.22 βαθμοί!!(Άδικο....)

11:28 Ήταν πάρα πολύ καλοί.Υπήρχε πολύ κέφι,ρυθμός και ενέργεια και εννοείται η Κατερίνα ήταν πολύ sexy.Βέβαια η Γκαλένα χαρακτήρισε τα βήματα της άτσαλα,έτσι λοιπόν η τεχνική θέλει δουλίτσα.

11:22 Συνεχίζουμε δυναμικά με την Κατερίνα Στικούδη και τον Παύλο!

11:20 Η βαθμολογία τους εξαιρετική.27 βαθμοί και δεύτερη θέση.Πρώτοι παραμένει η Κλέλια Πανταζή...

11:18 Πολύ δεμένο ζευγάρι ο Μιχάρης Μουρούτσος και η Άννα Πολύζου.Η Γκαλένα ήθελε πιο
συναισθηματικό το Μιχάλη στο χορό τους.Ωραία κοφτά βήματα και σωστά κεφάλια.

11:08 Η βαθμολογία των κριτών είναι 22 βαθμοί.Βρίσκεται στην τελευταία θέση με τον Ησαία....

11:06 Πολύ αισιόδοξη χορογραφία,ωστόσο υπήρχαν πολλά τεχνικά προβλήματα.Δυνατά από τη μέση και πάνω,αδύναμα τα πόδια της.Τέλος η Γκαλένα σημείωσε πως είχε κακή στάση σώματος.Άρα καλή ενέργεια και μέτρια κίνηση.

10:59 Επιστρέψαμε μετά το τεχνικό πρόβλημα και ερχόμαστε με τη Γωγώ Μαστροκώστα και τον Θοδωρή Παναγάκο...

10:54 Μετά το μεγάλο τεχνικό της Παρασκευή στο πρωινό του σταθμού ήρθε τώρα αυτό...

10:50 Διακοπή ρεύματος,όμως το διαχειρίστηκε πολύ καλά η Δούκισσα.Καλεσμένοι οι πρωταγωνιστές του ¨Μπρούσκο¨,όμως θα πάμε σε διαφημίσεις για να λυθεί το τεχνικό ζήτημα...

10:42 Διαφημίσεις και επιστρέφουμε με Γωγώ Μαστροκώστα και Μιχάλη Μουρούτσο!!

10:41 Η βαθμολογία τους είναι 28 βαθμοί.Η καλύτερη βαθμολογία μέχρι στιγμής.

10:39 Πολύ ωραίο τραγούδι της Lana Del Ray και αρκετά καλή η χορογραφία.Πολύ καλή κίνηση και γερά πατήματα.Κακή έκφραση παρατηρήθηκε όμως...Πειθαρχεία...

10:31 Με ατύχημα ξεκίνησε η είσοδο της στο παρκέ,αφού σκόνταψε...

10:29 Συνεχίζουμε με την Κλέλια Πανταζή με τον Παύλο(τον περσινό νικητή).

10:28 Η βαθμολογία τους 24 βαθμοί.Όλοι οι κριτές έβαλαν 6.Κατέχουν μέχρι στιγμής τη δεύτερη θέση.Η Αραβανή κρατά ακόμα τα μπόσικα...

10:26 Πάρα πολύ καλή αρχή είχε το ζευγάρι.Μεγάλη ταχύτητα υπήρχε και μία καλή έκφραση.Διαφωνία για Κωστάλα και Γκαλένα.Ο πρώτος υποστήριξε ότι δεν υπήρχε ένταση σε αντίθεση με τη δεύτερη που είπε το αντίθετο.Μέτρια η στάση σώματος και η τεχνική...

10:20 Συνεχίζουμε με Άλεξ Κάβδα και Κλώντια Άννα!

10:18 Μία πολύ ωραία συνομιλία είχαν Δούκισσα και άνθρωπο από το Make a wish!Μη ξεχνάμε πως αυτός είναι ο βασικός στόχος του show.

10:09 Όλο και πέφτει η βαθμολογία των ζευγαριών.22 βαθμοί και 5αρακια που πονάνε.

10:07 Αρκετά καλή χορογραφία και εξαιρετική απόδοση.Σταθερός σωστά στα χέρια ήταν ο Ησαίας.Δυσαρμονία στην έκφραση και στα βήματα παρατήρησε ο Γιάννης Λάτσιος,ενώ αντίθετα ευχαριστημένη ήταν από την έκφραση η κ.Δανδουλάκη.

10:00 Συνεχίζουμε με τον τραγουδιστή Ησαίας Ματιάμπα και τη Μαρία Αντιμισάρη.Για πάμε να
δούμε τον πρώτο άνδρα.Πολύ χιούμορ έχει πάντως...

9:58 Η βαθμολογία των κριτών είναι 23 βαθμοί.Έτσουξε το 5αρι της κ.Δανδουλάκη.Μέχρι στιγμής πολύ αυστηρή η κ.Δανδουλάκη και στις 2 βαθμολογίες

9:55 Καλή για πρώτη φορά,όμως μετά τον super χορό της Ευαγγελίας αυτό μας φαίνεται λίγο...Όπως σημείωσε και ο κ.Λάτσιος το ζευγάρι είχε καλή αρχή,καλό φινάλε αλλά έκανε κοιλιά στη μέση.Πάντως το τραγούδι δεν τους βοήθησε πολύ...

9:47 Επιστρέψαμε πολύ σύντομα και ερχόμαστε δυναμικά με τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Yuri.

9:42 Πολύ καλό ρυθμό βλέπω μέχρι στιγμής σε όλα τα στάδια.Πάμε σε ένα διαφημιστιό διάλλειμμα και επιστρέφουμε με Μαίρη Συντσάκη και Ησαια Ματιάμπα!

9:41 Η βαθμολογία είναι 26 βαθμοί.Δύο 7αρια και δύο 6αρια.Πολύ καλή βαθμολογία για πρώτο
live.Σπάνια πέρυσι έβαζαν και εφτά...

9:40 Πολύ καλό και επιβλητικό το νέο green room.Πολύ καλή και στο ρόλο της η Ντορέττα Παπαδημητρίου.Ανεβασμένο το backstage σε σχέση με το περσινό...

9:38 Πολύ sexy χορός και αρκετά δύσκολος.Υπήρχε πολύ καλός ρυθμός.Η Γκαλένα τόνισε ότι πρέπει να βελτιωθεί στο ¨κούνημα¨ των γοφών,ενώ ο κ.Κωστάλας σχολίασε τα χέρια της Ευαγγελίας άγρια.

9:30 Ξεκινάμε αρκετά γρήγορα.Πρώτο ζευγάρι η Ευαγγελία και ο Vladimir.Για να δούμε αν θα είναι γούρικοι στο show...

9:25 Πολύ sexy η ντάμα του Λάκη Γαβαλά,κούκλα η Μαρία Αντιμισάρη και η Ευαγγελία Αραβανή.

9:23 Φέτος υποδεχόμαστε τα 14 ζευγάρια μας με αρκετά διαφορετικό τρόπο.Αντί για επίσημο καλωσόρισμα έχουμε έναν πολύ ωραίο ομαδικό χορό των επαγγελματιών χορευτών,με το τραγούδι ¨Feel this moment¨.

9:21 Η παρουσιάστρια καλωσόρισε και την κριτική επιτροπή.Αρκετά όμορφη η Κάτια Δανδουλάκη
και ωραίος διάλογος ανάμεσα σε Δούκισσα και Γιάννη Λάτσιο...

9:15 Ακριβώς ένα τέταρτο μετά τις εννιά ξεκινήσε η μεγάλη πρεμιέρα του show.Αρχικά είδαμε πλάνα από τους 3 προηγούμενους κύκλους,ενώ οι τίτλοι αρχής άλλαξαν λίγο.Η Δούκισσα Νομικού μας καλωσόρισε με ένα πολύ καυτό κόκκινο φόρεμα.Έχασε για αρχή λίγο τα λόγια της με λάθος αναπνοές,λόγω άγχους.Θα μπορούσα να πω ότι είναι πιο άμεση από τη Ζέτα Μακρυπούλια

9:00 Σε λίγα λεπτά ξεκινά η πρεμιέρα του Dancing with the stars.Φέτος το show μπαίνει στον τέταρτο

κύκλο,έχοντας στο ενεργητικό του τρία χρόνια μεγάλης επιτυχίας.Το tvnea εννοείται πως και αυτή τη χρονιά κάθε Κυριακή βράδυ θα είναι εδώ και θα αναμεταδίδει,θα σχολιάζει,θα αποκαλύπτει,θα παραθέτει φωτογραφικό ρεπορτάζ,αλλά και θα κρατάει παρέα σε όλους σε εσάς.Τα σχόλια είναι ανοιχτά.

Ζέτα ή Δούκισσα είναι η καλύτερη?

Σας λείπει ο Φωκάς Ευαγγελινόςη?

Πως σας φαίνεται η Ντορέττα στα backstage?

Ποιοι παίκτες είναι φαβορί και ποιοι αουτσάιντερ?

Σήμερα να σημειώσουμε πως δεν υπάρχει αποχώρηση,αλλά το live είναι αναγνωριστικό,ωστόσο έχει ενδιαφέρον.Διαβάστε το δελτίο τύπου που μας έστειλε ο σταθμός?

ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΈΣΤΕΡΟ SHOW ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:15ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ
ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ, ΓΚΑΛΕΝΑ ΒΕΛΙΚΟΒΑ, ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΑΛΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ
ΣΤΟ GREEN ROOM Η ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Το DANCING WITH THE STARS 4 κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες και όλη η Ελλάδα μπαίνει στον ρυθμό του δημοφιλέστερου show της ελληνικής τηλεόρασης. Οι 14 celebrities είναι έτοιμοι για τις επίπονες χορευτικές δοκιμασίες, οι κριτές παίρνουν θέση και στο πλατό… οι προβολείς ανάβουν. Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 21:15 το DANCING WITH THE STARS 4 ξεκινάει και επιφυλάσσει στους τηλεθεατές μοναδικές εκπλήξεις.

Όπως σε κάθε κύκλο το δημοφιλές show του ΑΝΤ1 έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και στηρίζει τον Μη Κερδοσκοπικό Φιλανθρωπικό Οργανισμό «MAKE A WISH».
Keywords
live, dancing with the stars, λακης γαβαλας, διακοπη ρευματος, μαρία αντιμισάρη, μαίρη συνατσάκη, ντορετα παπαδημητριου, δουκισσα νομικου, super, δουκισσα, νέα, σαμαρας, ray, green, room, dancing, stars, tvnea, κυριακη, δανδουλακη, ελλαδα, ΑΝΤ1, διακοπες ρευματος, δεη διακοπες ρευματος, Καλή Χρονιά, ποιος αποχωρησε απο το dancing with the stars 3, ποιος κερδισε στο dancing with the stars 3, ντορεττα dancing, ελενη, δανδουλακη, δυνατα, ησαιας ματιαμπα, ευχες, ησαιας, ρυθμος, φιλια, χημεια, χορος, ψυχολογια, dancing with the stars, tvnea, αγχος, αλεξ, αννα, αρσενικο, ατυχημα, βαθμολογια, βαθμολογιες, βραδυ, βρισκεται, γαβαλας, γωγω, δυναμη, εγινε, ειπε, υπαρχει, εκφραση, εβδομαδα, ενεργεια, ευαγγελια, ζευγαρια, ζετα, υπηρχαν, κινηση, λαθος, λειπει, λογια, μαίρη συνατσάκη, μαρία αντιμισάρη, μαρια, μυτη, νυχτα, νταμα, ξημερωμα, κοιλια, ομορφη, παθος, παμε, προβληματα, πρωταγωνιστες, πρωινο, ρολο, σιγουρο, συνεχεια, συντομα, σειρα, σχολια, τρια, φωκας, φορα, χιουμορ, ομορφα, green, αρσενιου, super, βηματα, dancing, ερχομαστε, κωνσταντινα, κωσταλας, κυριακη, λακης, μοιαζει, νομικου, room, stars, ποδια, ray, θεσεις, ωραιο, ξεκινησε, χερια, ζευγαρι