Τσαμπάνη- Καλκόβαλης: Έτσι γράφτηκε το φινάλε αυτής της ιστορίας

17:06 21/7/2022 - Πηγή: TVNea


Μια καθημερινή σειρά που κατάφερε για τρεις σεζόν να κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, αλλά, το κυριότερο, να γίνει σημείο αναφοράς για τις παραγωγές της εγχώριας μυθοπλασίας...
Οι σεναριογράφοι της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης ανέφεραν στο Τηλέραμα: «Στις "Άγριες μέλισσες" πολλές φορές ασχοληθήκαμε με το σωστό και το λάθος, τη δικαίωση και την αδικία, τα όρια του καλού και του κακού.
Ερωτήματα και διλήμματα που απασχολούσαν κι εμάς τους ίδιους και μέσα από τους χαρακτήρες
προσπαθούσαμε να βρούμε απαντήσεις. Όσο προχωρούσαμε στο τέλος, ερχόταν επιτακτικά η ανάγκη να πάρουμε αποφάσεις για τους ήρωές μας. Και συνειδητοποιήσαμε, περισσότερο από ποτέ, πως αυτές οι έννοιες όχι μόνο δεν είναι απόλυτες, αλλά είναι απολύτως υποκειμενικές.

Γι' αυτό επιλέξαμε να οδηγηθούμε από το ένστικτό μας και από την αγάπη που νιώθαμε για καθέναν από αυτούς... Ακόμα και όταν η επιλογή μάς γέμιζε πόνο, ήταν αυτή που βαθιά μέσα μας θεωρούσαμε αρμόζουσα... Και κάπως έτσι γράφτηκε το φινάλε αυτής της ιστορίας, που όμως δεν τελειώνει ποτέ. Όπως και η ζωή. Οι "Άγριες μέλισσες" άφησαν ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα μέσα μας, γι' αυτό και θα συνεχίσουν να ζουν για πάντα στις καρδιές μας».
Πηγή: TVNEA.COM
Keywords
Τυχαία Θέματα