Τρίτος κύκλος GLEE: Πρεμιέρα στις 20 Σεπτέμβριου

16:45 26/6/2011 - Πηγή: TVNea
Οι φανατικοί οπαδοί της σειράς θα τρέξουν να σημειώσουν την ημερομηνία στην ατζέντα τους. Το δίκτυο FOX ανακοίνωσε την ημερομηνία για την έναρξη του τρίτου κύκλου της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Glee». Παράλληλα η εταιρία παραγωγής ανακοίνωσε πως τα γυρίσματα της σειράς ξεκινούν αρχές Αυγούστου μετά την λήξη της παγκόσμιας περιοδείας του μιούζικαλ, στο οποίο συμμετέχουν οι πρωταγωνιστές της σειράς. Για τους περισσότερους χαρακτήρες θα είναι η τελευταία χρονιά, μία και για τους περισσότερους της σειράς θα είναι η χρονιά αποφοίτησης. Ο Ryan
Murphy επιβεβαίωσε την Δευτέρα πως ο τρίτος κύκλος θα βγει χωρίς γκεστ εμφανίσεις, ενώ θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές ως προς την μιούζικαλ πινελιά.
Το δίκτυο FOX λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας για την λαμπερή του σειρά δημοσίευσε όλο το πρόγραμμα. Η σεζόν ξεκινά επισήμως την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου. Εκτός από το «Glee», την ίδια μέρα ξεκινά η νέα σειρά «New Girl» και ο νέος κύκλος του «Raising Hope». Την Τετάρτη θα ξεκινήσει ο πρώτος κύκλος του «X-Factor» με ένα τετραπλό επεισόδιο (δύο δίωρα) που θα μεταδοθεί Τετάρτη και Πέμπτη. Στις κουζίνες μπαίνει από την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου ο Γκόρντον Ράμσεη με το «Kitchen Nightmares», ενώ αμέσως μετά πρεμιέρα για τον νέο κύκλο «Fringe». Η πρώτη δόση των κινούμενων σχεδίων έρχεται από την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου με τις πρεμιέρες των «The Simpsons», «The Cleveland Show», «Family Guy» και «American Dad». Η νέα και πολυαναμενόμενη σειρά «Terra Nova» χτυπάει την πόρτα των τηλεθεατών από την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου με δίωρο επεισόδιο. Μία εβδομάδα μετά (3 Οκτωβρίου) ξεκινά και το «House». Στις 30 Οκτωβρίου ξεκινά η νέα σειρά «Allen Gregory». Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου έρχεται το «Bones», ενώ το «I hate my teenage daughter» στις 23 Νοεμβρίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα