Το ξέσπασμα της Μαριάννας Καλλέργη: «Ήταν άσχημη η υγεία μου. Δεν θα πουλήσω την υγεία μου για τα χρήματα»

10:53 8/3/2017 - Πηγή: TVNea
«Ήταν άσχημη η κατάσταση της υγείας μου. Δεν περιμέναμε να βρέχει τρεις και τέσσερις μέρες σερί. Είχαμε μόνο μία κουβέρτα και καλοκαιρινά ρούχα. Έφαγα πάρα πολλή βροχή και αρρώστησα. Τα βράδια κοιμόμασταν σε ένα βρεγμένο ξύλο. Δεν είχαμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να προστατευτούμε. Όταν οι άνθρωποι της παραγωγής με είδαν σ' αυτή την κατάσταση με πήγαν στο νοσοκομείο στον Αγιο Δομίνικο, όπου μου έκαναν μια ένεση και με γύρισαν πίσω. Ο γιατροί δεν θεώρησε ότι έχω κάτι σοβαρό. Εγώ όμως ψηνόμουν στον πυρετό. Τελικά επιδεινώθηκε η κατάσταση μου. Τέλος πάντων, δική μου προτεραιότητα ήταν
και θα είναι η υγεία μου. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Δεν θα πουλήσω την υγεία μου για τα χρήματα. Μ ε την υγεία μου εγώ δεν παίζω! Δεν κατηγορώ κανέναν, απλώς ήθελα λίγο παραπάνω προσοχή», τονίζει στο «Πρώτο Θέμα» η Μαριάννα Καλέργη.

Μπαίνοντας στο παιχνίδι είχε πείσει τον εαυτό της ότι θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στις κακουχίες;
«Το πίστευα, ναι. Πίστευα ότι θα τα έβγαζα πέρα με την πείνα ή ότι θα κατάφερνα να κοιμάμαι σε ξύλο. Η αλήθεια όμως είναι ότι προτού φτάσουμε εκεί δεν γνωρίζαμε υπό ποιες συνθήκες καλούμασταν να επιβιώσουμε. Όταν φτάσαμε στο νησί νομίζω ότι όλοι "δαγκωθήκαμε" λίγο», περιγράφει και συνεχίζει:

«Δεν μας δίνουν τίποτα. Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με κανέναν. Το μόνο φαγητό που παίρνεις είναι κερδίζοντας τα έπαθλα. Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά πραγματικά καλείσαι να επιβιώσεις εκεί. Είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Ήμασταν άπλυτοι, δεν είχαμε σαπούνι. Αλλοι πιστεύουν ότι εμείς τα κορίτσια είχαμε και καλλυντικά μαζί μας. Όχι! Οσο για τη Λάουρα Νάργες και τη Σόφη Πασχάλη, το έχουν πει ότι φοράνε ψεύτικες βλεφαρίδες»

Είναι αλήθεια ότι για να συμμετάσχει ένας παίκτης στο «Survivor» καλείται να υπογράψει ένα χαρτί σύμφωνα με το οποίο η παραγωγή δεν φέρει κάποια ευθύνη αν του συμβεί κάτι;
«Ισχύει αυτό. Σου λένε: "Αν πάθεις κάτι, εγώ δεν φέρω ευθύνη "», καταλήγει.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα