Το κυνηγητό με τους παπαράτσι... το κόλπο της Ελένης και η ξινίλα του Ματέο!

08:16 26/5/2013 - Πηγή: TVNea
Τους την…έσκασε η Ελένη Μενεγάκη! Η παρουσιάστρια υπακούει πλέον σε κάθε επιθυμία του αγαπημένου της Ματέο. Έτσι το κορίτσι στήνει μαζί του επιχείρησεις για να ξεφύγουν από τους παπαράτσι!
Εδώ και ένα μήνα περίπου βλέπει τους παπαράτσι ακροβολισμένους στα Άχλα να περιμένουν.
Στην αρχή δεν έδιναν σημασία. Όταν όμως η παρουσία των συναδέλφων ήταν καθημερινή , τόσο ώστε να ενοχλούνται οι πελάτες -κατά τα λεγόμενα του Ματέο πάντα-αποφάσισαν να λάβουν μέτρα.
Κι αυτό γιατί; Διότι ο αγαπητικός της βοσκοπούλας…συγνώμη της παρουσιάστριας ήθελα να γράψω ξίνισε.
Η πρώτη κίνηση ήταν να στείλουν μια ανακοίνωση στα ΜΜΕ που ν΄ απαγορεύει κάθε δημοσιότητα της περιοχής. Οι παπαράτσι όμως δεν έφυγαν από τον νησί. Έτσι το περασμένο Σαββατοκύριακο την είχαν στημένη προκειμένου ν΄ απαθανατίσουν το ζευγάρι στην παραλία. Η Ελένη τους έβλεπε και δεν έβγαινε έξω.
Αφού ενημέρωσε τον Ματέο, του είπε να φύγουν από ένα μικρό δρομάκι και να κατευθυνθούν σε ένα λιμανάκι που ήταν ένα ταχύπλοο. Έτσι κι έγινε! Χωρίς να τους πάρει κανείς χαμπάρι, ξέφυγαν και πήγαν για μπάνιο σε παραλία που δεν είναι προσβάσιμη από την ξηρά!
Σιγά τη Τζολί και τον ΠΗΤ… Μήπως να τους αφήσουν λίγο στα αζήτητα και να πάνε σε κάνα άλλο νησάκι; Γιατί η αχαριστία έχει και τα όρια της! Ποιος ήξερε τα Άχλα πριν τα φτιάξει ο Ματέο με την Ελένη;
Και πριν οι παπαράτσι τα κάνουν στέκι τους; Τώρα δηλαδή που είναι τίγκα το ξενοδοχείο, δε θέλουν προβολή και απειλούμε κιόλας κ Ματέο;;;
Μούδιασα!!!

Πηγή: gossip-tv / nassos blog
Keywords
Τυχαία Θέματα