Τι συμβαίνει με Λυριτζή – Οικονόμου;

15:31 17/5/2014 - Πηγή: TVNea
Αν και το τηλεοπτικό τους προϊόν είναι καλό και τα νούμερα τηλεθέασης πάνω από τον μέσο όρο του σταθμού, οι πληροφορίες εφημερίδας αναφέρουν ότι ο Σταμάτης Μαλέλης δεν καλοβλέπει τη συγκεκριμένη εκπομπή, η οποία έχει και ιδιαίτερα υψηλό κόστος, χωρίς μεγάλο εμπορικό κέρδος.
Την ίδια ώρα και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Secret ο Σταμάτης Μαλέλης σκέφτεται σε αυτή τη ζώνη να βάλει την Ελεονώρα Μελέτη, η
οποία έχει διαψεύσει τις φήμες που την θέλουν να μετακομίζει στο ΣΚΑΙ. Το gossip-tv επικοινώνησε με στελέχη του σταθμού, οι οποίοι μας επιβεβαίωσαν ότι –μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές – η παρουσιάστρια δεν έχει κάνει ουδεμία συζήτηση με τους υπεύθυνους του σταθμού! Όσον αφορά στην εκπομπή «Πρώτη γραμμή» και στους παρουσιαστές Λυριτζή – Οικονόμου μας πληροφόρησαν ότι το συμβόλαιο τους έληξε το Μάρτιο, γεγονός που σημαίνει ότι μεταξύ τους υπάρχει μια άτυπη ανανέωση αφού συνεχίζουν μέχρι και σήμερα, ωστόσο δεν έχει γίνει καμία κουβέντα ακόμη για το τι μέλλει γενέσθαι για την επόμενη σεζόν! Όλα θα κριθούν σε έναν μήνα από τώρα όπου και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις!
Keywords
Τυχαία Θέματα