Τι κακό μας έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; - Φταίει τελικά ή όχι;

11:15 27/11/2013 - Πηγή: TVNea
Τώρα πραγματικά, η Σπυροπούλου είναι το πρόβλημα μας; Από όοοοολη την ελληνική τηλεόραση και απ όοοοολους όσους βγαίνουν, είτε ως παρουσιαστές, είτε ως καλεσμένοι, η Σπυροπούλου μας πείραξε; Δεν συγκινήθηκα καθόλου από την εμφάνιση της χθες στην Ελένη Μενεγάκη, ούτε και με πήρε από κάτω από το δράμα της (δεν νομίζω ότι πολλοί από μας είμαστε
σε θέση να λυπηθούμε την Σπυροπούλου γιατί και χαμηλότερο μισθό έχουμε και δεν μας ντύνει και στολίζει κανένας για να βγαίνουμε στην τηλεόραση) απλώς σκέφτηκα ότι δεν έγινε και τίποτα που ένα ακόμη ξανθό κορίτσι βγαίνει σε μια ανάλαφρη τηλεοπτική εκπομπή για να πει κι αυτό τα δικά του, να χορέψει, να μαγειρέψει και να ρωτήσει έναν ηθοποιό για την παράσταση του. Η Σπυροπούλου δεν διεκδικεί τίποτα περισσότερο από τον τίτλο μιας ξανθιάς όμορφης παρουσιάστριας της πρωινής ζώνης.
Ούτε την έξυπνη πάει να κάνει ούτε την κουλτουριάρα ούτε τη δημοσιογράφο. Αυτό που έκαναν όλες οι άλλες ξανθιές πριν από αυτή προσπαθεί να πετύχει και γιατί όχι; Και στην πολύ τελική, ούτε την ψήφο μας ζητάει, ούτε τα λεφτά μας τρώει. Να υπάρξει προσπαθεί σε μια ζώνη που δικαιωματικά της ανήκει όπως ανήκε και σε όλα τα κορίτσια πριν από εκείνη. Το πρόβλημα δηλαδή δεν είναι καθόλου η Σπυροπούλου σε ένα πρωινό του σαββατοκύριακου. Ίσα ίσα που είναι ο φυσικός της χώρος. Οι άλλοι είναι που δεν χωράνε, οι δήθεν έξυπνοι, οι δήθεν μορφωμένοι και οι δήθεν προχωρημένοι.
Η Κωνσταντίνα είναι ή δεν είναι η νέα Μενεγάκη, είναι ένα ξανθό κορίτσι που απλά θέλει να μας κάνει να περνάμε καλά. Κι αν γελάμε και με κανένα λάθος που θα πει, δεν πειράζει. Κι αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι.
Lady D
Πηγή: queen
Keywords
Τυχαία Θέματα