Θέλεις να απελαθείς; Πάρε μέρος σε ριάλιτι!

13:52 2/9/2011 - Πηγή: TVNea

«Μακριά από την Ολλανδία» είναι ο τίτλος ενός ακόμη ριάλιτι που ξεκινάει στην Ολλανδία, προκαλώντας – και αυτό – καυστικά σχόλια από τον Τύπο και όχι μόνο.
Η ιδιαιτερότητα του ριάλιτι είναι ότι σε αυτό θα συμμετέχουν ως παίκτες άνθρωποι που έχουν ζητήσει άσυλο, δεν τους έχει χορηγηθεί και περιμένουν την απέλασή τους.  Ο παίκτης που θα κερδίσει, παίρνει 4.000 ευρώ, με την προϋπόθεση να τα… μαζέψει κυριολεκτικά και να φύγει για την χώρα του.
Πώς παίζεται; Σε ένα πλατό ο παρουσιαστής κάνει ερωτήσεις για την ιστορία, τους θεσμούς, την γλώσσα, την μοναρχία, τον πολιτισμό της Ολλανδίας.
Ο νικητής κερδίζει 4.000 ευρώ, τα οποία θα πάρει μόνον αφότου επιστρέψει στην χώρα προέλευσής του, ώστε οι υπηρεσίες μετανάστευσης να μην κατασχέσουν τον ποσόν πριν από την απέλασή του.
Σημειώνεται ότι το ριάλιτι θα προβάλλεται από το κανάλι VPRO. Είναι το ίδιο δίκτυο που πριν από μερικά χρόνια προκάλεσε σάλο με άλλο πρόγραμμα με πρωταγωνίστρια μία ασθενή, που έπασχε από ανίατη ασθένεια και επέλεγε σε ποιον από τους υποψηφίους νεφροπαθείς θα έδινε το νεφρό της. (Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ)  
Keywords
Τυχαία Θέματα