Θα υπάρξουν αντιδράσεις μετά τα νούμερα της Παρασκευής από την ομάδα του «Στην υγειά μας»;

13:24 11/2/2019 - Πηγή: TVNea

Δεν υποδέχτηκε το κοινό με θέρμη το "Στην υγειά μας ρε παιδιά" στην πρώτη μετάδοση την Παρασκευή. Πρόκειται για μία ιστορική στιγμή για τη συγκεκριμένη μακροχρόνια εκπομπή, αφού η μέρα του Σαββάτου τη χαρακτήριζε και φέτος αυτό ανατράπηκε ελέω "Survivor".

Τα πρώτα αποτελέσματα δεν ήταν καλά, αφού μέσος όρος δεν ξεπέρασε το 14%, κατακτώντας την τρίτη θέση. Κάποιοι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στο περιβάλλον της συγκεκριμένης εκπομπής ισχυρίζονται πως είναι θέμα χρόνου να ζητηθεί η επιστροφή της μουσικής εκπομπής στην Prime time
του Σαββάτου, ακόμα και αυτό αν σημαίνει τελεσίγραφο ώστε να μη συνεχιστεί η συνεργασία με τον ΣΚΑΙ την επόμενη σεζόν. Αυτό φυσικά σε περίπτωση που η τηλεθέαση δεν ανέβει τις επόμενες Παρασκευές.
Βέβαια, κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο, αφού το Σάββατο προβάλλεται το "Survivor" και στην Τουρκία και μία τέτοια αλλαγή θα προκαλούσε μία σειρά από προβλήματα.
Τέλος, το ρεπορτάζ μας αναφέρει πως όταν ανακοινώθηκε στον Σπύρο Παπαδόπουλο η αλλαγή μέρας, τότε εκείνος δεν φάνηκε καθόλου αρνητικός πιστεύοντας πως δεν θα επηρεάσει την απόδοση του προγράμματος.
Για να δούμε...http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα