Στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Λιάγκας! Ο διπλός ρόλος του παρουσιαστή...

15:41 13/6/2019 - Πηγή: TVNea

Πριν δύο μέρες σας ενημέρωσαμε πως ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και στον ΣΚΑΙ, αφού θεώρησε πως από αυτά τα δύο κανάλια υπήρχαν πιο ελκυστικές προτάσεις.

Το κανάλι του Αμαρουσίου μετά την ανάληψη της γενικής διεύθυνσης τηλεόρασης από τη Στέλλα Λίτου τον ήθελε πολύ, ωστόσο εκείνος φαίνεται πως δεν μπορεί να ξεχάσει τόσο εύκολα τον «πάγο» που βίωσε τη φετινή σεζόν. Έτσι κατέληξε στο ότι το σωστότερο βήμα είναι να οδηγηθεί στο
Φάληρο.

Εκεί θα παρουσιάσει μία νέα infotainment εκπομπή στο slot 12 με 2, ανάμεσα στην εκπομπή οι «Αταίριαστοι» και στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με την Εύα Αντωνοπούλου. Ένα πρόγραμμα που θα έχει την απαιτούμενη δόση ενημέρωσης, gossip σχολιασμό και συνεντεύξεις, που απαιτούν και τα «ατού» του Γιώργου Λιάγκα.

Αυτό σημαίνει αυτόματα τη μετακίνηση της Τατιάνας Στεφανίδου στις 3 το μεσημέρι με πολύ πιθανό να διατηρήσει τη διάρκεια της εκπομπής της στις 2,5 ώρες.

Ο ρόλος του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ δεν τελειώνει εκεί, καθώς όλα δείχνουν πως θα αναλάβει και την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Guess my age», που θα αποτελέσει το νέο lead in του δελτίου του σταθμού. Όσο για το «Boom», κατά πάσα πιθανότητα «κλειδώνει» στον Σάκη Τανιμανίδη και θα προβάλλεται στην prime time 2-3 φορές την εβδομάδα. http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα