Στο… κόκκινο το «Joy»!

21:01 4/11/2014 - Πηγή: TVNea
Περίμεναν να χαρούν, αλλά η χαρά… δεν τους βγαίνει, με αποτέλεσμα το «Joy» να έχει προκαλέσει πονοκέφαλο σε αρκετά στελέχη του MEGA.
Κι ενώ θα περίμενε κανείς ότι ο «πονοκέφαλος» προκαλείται από τους απέναντι, το «Join Us» του ΣΚΑΪ, εντούτοις ιδιαίτερη πίεση ασκείται φαίνεται πως ασκείται από... συγκατοίκους του σταθμού της Μεσογείων που υποστηρίζουν πως ήταν λάθος η επιλογή του συγκεκριμένου προγράμματος, προβάλλοντας ως βασικό επιχείρημά τους την πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης, τονίζοντας δε τη συμφωνία για τις τηλεθεάσεις.

Όπως
φαίνεται όμως, έως τώρα υπερισχύει η άποψη των στελεχών που υποστηρίζουν την εκπομπή, παρά το ότι οι τηλεθεάσεις, τόσο στο γενικό σύνολο, όσο και στο δυναμικό κοινό δεν… υπολείπονται των 20 ποσοστιαίων μονάδων, που λέγεται ότι ήταν το προσδοκώμενο από το MEGA.

Σύμφωνα μάλιστα, με έγκυρες πληροφορίες μου, η εκπομπή θα έπρεπε να σημειώνει το ζητούμενο ποσοστό τηλεθέασης μέσα στις 10 πρώτες εκπομπές. Να σημειωθεί δε, ότι ο μέσος όρος αυτών των 10 εκπομπών που προβλήθηκαν μέσα στον Οκτώβριο είναι 10% στο γενικό σύνολο και 12,3% στο δυναμικό κοινό, δηλαδή αρκετά πιο χαμηλός των αναμενόμενων και συμφωνηθέντων, με αποτέλεσμα οι… mega πολέμιοι της εκπομπής να έχουν χτυπήσει κόκκινο!

Ωστόσο οι υποστηρικτές της εντός του σταθμού της Μεσογείων απαίτησαν να δοθεί κι άλλος χρόνος κι όπως φαίνεται δίνεται μία… σιωπηλή παράταση έως το τέλος του χρόνου. Έτσι, παρά το… κόκκινο που θέλουν να βάλουν κάποιοι στην εκπομπή, φαίνεται ότι το «Joy» θα συνεχίσει να προβάλλεται μέσα από το MEGA, τουλάχιστον μέχρι να επανεξεταστούν, στο τέλος Νοεμβρίου, τα δεδομένα.

newsit.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα