Στέφανος Κωνσταντινίδης - Μαρία Δήμου: Παντρεύτηκαν και βάφτισαν τον γιο τους στην Τήνο! Δείτε λεπτομέρειες και φωτογραφίες...

22:26 2/9/2018 - Πηγή: TVNea

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και η Μαρία Δήμου παντρεύτηκαν και βάφτισαν τον γιο τους στην Τήνο.

Το ζευγάρι αποφάσισε να ανεβεί και τα σκαλιά της εκκλησίας, δυόμιση χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο, που τους είχε παντρέψει ο Ηλίας Ψινάκης στον Δήμο Μαραθώνα. Λίγο μετά το μυστήριο, ακολούθησε
και η βάφτιση του πανέμορφου μικρού τους γιου, ο οποίος πήρε το όνομα Αντώνης – Μάριος.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Νικόλας Περδικάρης και ο Stephane Cabrera, ενώ νονοί του μικρού ήταν οι: Δημήτρης Τσακανίκας, Χρήστος Πίγγος και Ελένη Κούτρα.

Στο πλευρό του καλού τους συναδέλφου βρέθηκαν πολλοί συντελεστές της εκπομπής "Στη φωλιά των Κου Κου". Μάλιστα, βρέθηκε και η Τζώρτζια Γεωργίου που είναι το νέο μέλος του πάνελ.

Το νυφικό της λαμπερής Μαρίας ήταν δια χειρός Νάσσου Ντότσικα και Ευγενίας Ζίνδρου. Το κοστούμι του δημοσιογράφου ήταν του Κώστα Κουβάτσου.

Δες το video που ανέβασε η φίλη του ζευγαριού Δήμητρα Καλφούτζου:

Οι μπομπονιέρες τόσο του γάμου όσο και της βάπτισης του μωρού είχαν θέμα “sailing”. To ζευγάρι παράλληλα μοίρασε στους καλεσμένους του λικέρ μαστίχα, αμυγδαλωτά, μπεζέδες και μπισκότα, ενώ έκπληξη ήταν η συλλεκτική κονκάρδα που έγραφε: «Στέφανος – Μαρία, Τήνος 1/9/2018».

Μετά το μυστήριο του γάμου και της βάπτισης, ακολούθησε γαμήλιο γλέντι στην ταβέρνα "Μαρίνα" στον Πάνορμο, υπό τους ήχους βιολιών και λαούτων!

Ο Δήμος Μπέκε τραγούδησε για το ζευγάρι και τους καλεσμένους του και απογείωσε το κέφι!http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα