Σοκ: Η Αθηνά αδιαφορεί για τους Έλληνες και ενισχύει τους Γερμανούς!

08:16 20/4/2013 - Πηγή: TVNea
H Αθηνά Ωνάση πρόκειται να δώσει οικονομική ανάσα στον γερμανικό αερομεταφορέα, καθώς πρόκειται να μετακινήσει από την Ευρώπη στη Βραζιλία ένα «περίεργο» φορτίο αξίας 1.3 εκατομμυρίων δολαρίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες η διάσημη κληρονόμος έχει συμφωνήσει με τη Lufthansa για τη μεταφορά δεκάδων αλόγων με τα γερμανικά αεροπλάνα στην Βραζιλία για να συμμετάσχουν σε τουρνουά ιππασίας που θα λάβει χώρα στο Ρίο ντε Τζανέιρο και θα έχει το όνομα της Αθηνάς
Ωνάση.
«Μια φορά τον χρόνο, καλεί την κοινότητα στο μεγάλο της γεγονός», δηλώνει στο Bloomberg o Άξελ Χάιτμαν, υπεύθυνος των μεταφορών της γερμανικής εταιρείας.
«Η Lufthansa μεταφέρει κάθε χρόνο περίπου 2.000 άλογα. Η μεταφορά ενός αλόγου στην άλλη άκρη του Ατλαντικού μπορεί να στοιχίσει μέχρι και 10.000 ευρώ , όσο περίπου στοιχίζει και ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής πρώτης θέσης», επισημαίνει ο κ. Χάιτμαν.
Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση θα μπορούσε φυσικά να απευθυνθεί και σε μία ελληνική εταιρεία για τη μεταφορά των αλόγων, ωστόσο εκείνη προτίμησε τους Γερμανούς.
Θα ήταν πάντως ακόμη πιο ενδιαφέρον αν υπήρχε η Ολυμπιακή. Θα έδινε βοήθεια στο ελληνικό κράτος η διάσημη κληρονόμος ή θα απευθυνόταν ξανά στη Γερμανία;
Πηγή: newsbomb.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα