Προσωπική επιλογή Κυριακού οι 'Ηρωες'?

18:31 27/4/2013 - Πηγή: TVNea
Περίπου δυο χρόνια πριν, σε κάποιο από τα ταξίδια του στη Σουηδία, ο αντιπρόεδρος του ομίλου ΑΝΤ1, Θοδωρής Κυριακού, εντόπισε και ξεχώρισε το φιλόδοξο πρόγραμμα του καναλιού, «ΗΡΩΕΣ ανάμεσα μας». Το περιεχόμενο του προγράμματος, σε συνδυασμό με τα έντονα στοιχεία κοινωνικής προσφοράς που το χαρακτηρίζουν, έπεισαν τον ισχυρό άνδρα του ομίλου ότι ταιριάζει στο προφίλ του καναλιού και ζήτησε από τους συνεργάτες του να το εντάξουν στο πρόγραμμα
του.
Η προετοιμασία για να «ενσωματωθεί» το πρόγραμμα στην ελληνική πραγματικότητα ξεκίνησε ενάμιση χρόνο πριν. Η ελληνική εκδοχή βασίζεται στη Σουηδική βερσιόν, η οποία ήταν και η πρώτη που είδε ο Θοδωρής Κυριακού και αποφάσισε να ασχοληθεί.
Πλέον, η φιλόδοξη παραγωγή βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν την προβολή της, που αναμένεται να ξεκινήσει την Κυριακή του Θωμά. Εκεί η Μαρία Χούκλη αναμένεται να παρουσιάσει ένα πρώτο εισαγωγικό επεισόδιο στο οποίο θα εξηγεί τι είναι και ποιοι είναι οι «ΗΡΩΕΣ», θα συστήνει τα μέλη της επιτροπής που αποφάσισαν τις υποψηφιότητες, και θα μιλά με τους σουηδούς για την επτάχρονη επιτυχημένη εμπειρία τους.
Η κυρίως προβολή του προγράμματος θα ξεκινήσει αμέσως μετά, με τον Σάκη Ρουβά να γνωρίζει στο ελληνικό κοινό τους «ΗΡΩΕΣ». Η εκπομπή θα ολοκληρωθεί με την προβολή των πέντε επεισοδίων, των οποίων τα γυρίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη και η αυλαία θα πέσει με μια μεγάλη κοινωνική εκδήλωση. (enimerosi24)
Keywords
Τυχαία Θέματα