Πολύ γνωστός τραγουδιστής: "Δεν θα πηγαινα στο Your face sounds familiar για να προωθήσω τη δουλειά μου"

08:01 2/5/2013 - Πηγή: TVNea
O τραγουδιστής της Spicy που είναι και πλαστικός χειρουργός εξομολογείται στο Γιώργο Σατσίδη το πώς καταφέρνει να είναι πλαστικός και τραγουδιστής ταυτόχρονα. Μιλάει για τις ερωτικές επιθέσεις που έχει δεχτεί στο ιατρείο και πώς τις έχει αποφύγει, αποκαλύπτει τις προτιμήσεις του στις γυναίκες και μιλάει για τη συνάντηση- ορόσημο στην καριέρα του με τον Φοίβο!

Το τραγούδι είναι η ερωμένη μου!

Όταν ξενυχτάω στο μαγαζί την επόμενη μέρα δεν κάνω καμία επέμβαση.
Οι πελάτες μου δε σοκάρονται όταν τους λέω ότι είμαι και τραγουδιστής. Αυτό που έχει σημασία γι’ αυτούς
είναι το αν είμαι καλός στην δουλειά μου σαν γιατρός.

Δεν σκέφτομαι να παρατήσω την Ιατρική για το τραγούδι. Την Ιατρική την έχω παντρευτεί ενώ το τραγούδι το έχω σαν ερωμένη. Όσο καλά και να πάει το τραγούδι εγώ θα παραμείνω πάντα γιατρός.

Κατά καιρούς έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στο ιατρείο μου από πελάτισσες. Βέβαια το έχω αντιμετωπίσει ήρεμα και δεν έχει ξεφύγει από τα επιτρεπτά όρια η κατάσταση. Τώρα που είμαι πιο αναγνωρίσιμος ίσως αυτό να γίνεται και πιο συχνά. Όταν συμβαίνει αυτό όμως εγώ φροντίζω να επαναφέρω την τάξη.

Δεν μου αρέσει το ψεύτικο στήθος στις γυναίκες!

Είμαι ερωτευμένος αυτή τη περίοδο. Είμαι αρραβωνιασμένος και η κοπέλα μου δεν έχει σχέση με τον χώρο. Είναι ανεκτική και δεν ζηλεύει η σύντροφός μου και την θαυμάζω γι’ αυτό. Δε μου αρέσει το ψεύτικο στήθος στις γυναίκες, προτιμώ η γυναίκα να έχει φυσικό. Δεν μ’ αρέσουν και οι υπερβολές στις επεμβάσεις όπως πολύ φουσκωμένα χείλια κτλ.
Δεν θα ήθελα να βγάλω την προσωπική μου ζωή προς τα έξω γιατί δεν νομίζω ότι αφορά και κανένα, όμως πολλές φορές δε μπορείς να το αποφύγεις. Προς το παρόν όμως προσπαθώ να μην βγαίνει προς τα έξω κάτι.

Δεν θα πήγαινα ποτέ σε κάποιο σόου όπως το Your face sounds familiar κάτι που κάνουν αρκετοί τραγουδιστές, για να προωθήσω την καριέρα μου. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του αλλά εγώ δε θα το έκανα ποτέ.

Ο πολύ hot Ιωακείμ Φωκάς ήταν καλεσμένος αυτή την Τετάρτη στις 20.00 στο Movies & Stars στο ΜTV Greece.

Πηγή: zappit.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα