Ποια τηλεοπτική εκπομπή επιστρέφει;

18:19 13/7/2020 - Πηγή: TVNea

Η γνωστή εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη «Το κουτί της Πανδώρας» επιστρέφει αυτή τη Δευτέρα 13 Ιουλίου. Πλέον θα βγαίνει μέσω διαδικτύου, Youtube και Facebook, και στόχος των συντελεστών της είναι να μεταδίδεται, τουλάχιστον αρχικά, κάθε 15νθήμερο.
«Όλα αυτά τα χρόνια, μου κάνει εντύπωση που συναντώ ανθρώπους (πολλοί από αυτούς ήταν βρέφη όταν υπήρχε η τηλεοπτική Πανδώρα) που μου λένε
πως τους λείπει η εκπομπή την οποία συνεχίζουν να βλέπουν στο διαδίκτυο. Πάντα πίστευα πως η δύναμή του δεν ήμουν εγώ, αλλά ο κόσμος που διψά και αναζητά κάτι διαφορετικό από την ανοησία σε τηλεοπτική μετάδοση», εξηγεί ο Κώστας Βαξεβάνης.
Η πρώτη εκπομπή θα μεταδοθεί τη Δευτέρα στις 9 το βράδυ και ασχολείται με τον κοινωνικό αυτοματισμό ως όπλο του συστήματος με στόχο την «ανοησία της αγέλης».

Συντελεστές εκπομπής:Παρουσίαση: Κώστας ΒαξεβάνηςΣκηνοθεσία: Γιάννης ΤραγανίδαςΔιεύθυνση Φωτογραφίας: Στάμος ΠρούσαληςΑρχισυνταξία: Αντιγόνη ΜιχοπούλουΔημοσιογραφική ομάδα: Μάριος Αραβαντινός, Βαγγέλης Τριάντης, Άγγελος Προβολισιάνος, Νίκος Σπυρόπουλος, Αντώνης Ρηγόπουλος, Βασίλης ΑνδριανόπουλοςΠαραγωγή: Το Κουτί της Πανδώρας MediaΔιάρκεια: 57’

Πηγή: e-tetradio
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα