Ποια δημοσιογράφος αποκαλύπτει: «Πήγα στον ΣΚΑΪ μόνη μου. Δεν κουβάλησα ‘αυλή’»!

21:02 29/11/2014 - Πηγή: TVNea
Μπορεί να έχει μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση, όμως όπως λέει η ίδια, δεν θέλησε ποτέ να έχει 'αυλή'.
Ο λόγος για την Αγγελική Νικολούλη η οποία μιλώντας στο 7 Μέρες TV, είπε μεταξύ άλλων: «Πήγα στον τότε ΣΚΑΪ μόνη μου. Δεν είχα ούτε συνεργάτες, ούτε σκηνοθέτη, ούτε παραγωγό, ούτε κουβάλησα «αυλή», γιατί είμαι κατά των αυλών. Ήθελα απλώς να κάνουμε αυτό το ταξίδι στον τηλεοπτικό χώρο και όπου μας βγάλει. Όταν μου είπαν «θα βγει σε τρεις εβδομάδες», αγχώθηκα. Όταν με ρώτησαν τι χρειάζομαι, είπα ότι θέλω ένα σκηνοθέτη που να κάνει ταινία την έρευνα
μας, έναν παραγωγό που να μη με βγάζει στα προβλήματα του καναλιού και συνεργάτες με τους οποίους να υπάρχει συνεννόηση. Ήταν μια πρόκληση, γιατί δεν είχα εμπειρία ως παρουσιάστρια, αφού δεν με ενδιέφερε να είμαι το κεντρικό πρόσωπο αλλά μέλος μιας ομάδας. Τώρα μετά από είκοσι χρόνια, τι να θέλω; Να συνεχιστεί αυτό το ταξίδι, όσο αντέηουν και οι τηλεθεατές και εγώ - γιατί είναι ψυχοφθόρο. Με ενδιαφέρει να μείνει κάτι στον κόσμο και αν κρίνω από την αποδοχή, μένει. Αυτή είναι η ηθική ικανοποίηση. Από την άλλη, στόχος είναι να εξιχνιαστούν και άλλες υποθέσεις και να βγουν από το σκοτάδι στο φως».

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα