Πέτρος Κωστόπουλος: Τι τον έχει κουράσει αφόρητα σε σχέση με την Τζένη Μπαλατσινού;

10:01 9/2/2016 - Πηγή: TVNea
Σε συνέντευξή, που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real life», ο παρουσιαστής Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για την μετά εποχή του διαζυγίου με την Τζένη Μπαλατσινού.

Με απόλυτη ειλικρίνεια δήλωσε: «Βαριέμαι ανυπόφορα γιατί νομίζω ότι είμαι καταδικασμένος μέχρι να πεθάνω να μιλάω για την Τζένη. Το ίδιο βαριέται κι αυτή. Είναι βαρετό γιατί είναι βαρετή και η απάντησή μου. Είμαι καλά, έχουμε μια καλή σχέση με τα παιδιά μας, συζητάμε τα θέματά μας, αυτό».

Μοιράστηκαν
μαζί 20 χρόνια. Ήταν η γυναίκα της ζωής του; Ο ίδιος δίνει την απάντηση:

«’Ηταν η πιο σημαντική περίοδος της ζωής μου με την έννοια ότι κάναμε τρία παιδιά και ήμασταν μαζί 20 χρόνια, αλλά ειλικρινά δεν θα ήθελα να απαντάω σε κάθε συνέντευξή μου για την Τζένη. Σίγουρα δεν σκοπεύω να ξαναπαντρευτώ στη ζωή μου».

Γιατί αποκλείει το ενδεχόμενο ενός γάμου; «Είμαι μεγάλος άνθρωπος τώρα για να φάω κουφέτα και ρύζια στο κεφάλι. Ρεζίλι των σκυλιών θα γίνουμε».

Βέβαια, εκτός από το γάμο υπάρχει και το σύμφωνο συμβίωσης πια… Ποια είναι η δική του εκδοχή;

«Ούτε σύμφωνο. Κατ’ αρχήν δεν μπορώ να κάνω κανένα σύμφωνο γιατί δεν έχω δόφραγκο να μοιραστώ με κανέναν. Άρα, καμία γυναίκα δεν θα με ήθελε για κάποιο σύμφωνο, γιατί στο σύμφωνο υποτίθεται ότι σε περίπτωση που πάθει κανείς τίποτα θα μοιραστείς την περιουσία. Αλλά τι να πάρει από μένα, ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος. Άμα θέλει καμία να κάτσει μαζί μου και μου αρέσει και της αρέσω, μπορεί να συμβεί στο μέλλον».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα