Πανικός στο θέατρο: Θεατής έδειρε ηθοποιό! -" Έκανε σαν τρελή, θα με σκότωνε!"

08:01 14/3/2013 - Πηγή: TVNea
Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Είναι πραγματικά πρωτόγνωρο και σίγουρα αξιοπερίεργο.
Μια καθωσπρέπει κυρία, μια σωστή θεατρόφιλος θα έλεγε κανείς, φαίνεται πως ταυτίστηκε τόσο με το έργο που παρακολουθούσε και συγκεκριμένα το δράμα του μεγάλου Έλληνα γλύπτη, Γιαννούλη Χαλεπά, που επιτέθηκε στη Γιούλη Ζήκου, που παίζει την μητέρα του γλύπτη στην παράσταση, ενώ οι ηθοποιοί ήταν στο σανίδι και έπαιζαν κανονικά!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso,
η ηθοποιός Γούλη Ζήκου, σύζυγος του γνωστού ηθοποιού Γιάννη Μόρτζου, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού εν ώρα παράστασης. Η ηθοποιός υποδύεται το ρόλο της 'τυραννικής μάνας' του διάσημου γλύπτη- που ευθύνεται εν πολλοίς για τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρείο για 14 χρόνια- και η πολύ καλή της ερμηνεία φαίνεται πως ξεσήκωσε την θεατή.
Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά για την επίθεση που δέχτηκε. '"Έκανε σαν τρελή και θα με σκότωνε. Μου φώναζε 'Κακούργα, εσύ φταις για όλα, εσύ τον κατέστρεψες'. Έζησα πραγματικά εφιαλτικές στιγμές".
Από την επίθεση, η Γιούλη Ζήκου έχει ακόμη πολλές μελανιές στο δεξί της χέρι και τα πλευρά της. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η 50χρονη θεατής της τράβηξε τα μαλλιά και την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και το σώμα, αφήνοντας όλο το θέατρο με ανοιχτό το στόμα.
Όπως δήλωσε η ηθοποιός, μετά την επίθεση, η γυναίκα βγήκε στο φουαγιέ, ζήτησε νερό, άναψε τσιγάρο και άρχισε να ζητάει συγγνώμη προσωπικά από την ίδια τη Γιούλη Ζήκου. "Σας έχω ήδη συγχωρέσει", της είπε ψύχραιμη η ηθοποιός. Αν μη τι άλλο, η ερμηνεία της ήταν σεμιναριακή.
Keywords
Τυχαία Θέματα