Όταν οι Έλληνες καλλιτέχνες τραγουδούν για τα Χριστούγεννα! (Μέρος Γ')

18:30 24/12/2013 - Πηγή: TVNea
Όπως έχει αποδειχθεί μέσα από τα δημιουργήματα της ελληνικής μουσικής, τα Χριστούγεννα δεν αποτελούν αγαπημένη γιορτή μονάχα των μικρών παιδιών, αλλά και των... μεγαλύτερων καλλιτεχνών! Παρά τη σύντομη και βραχύβια επιτυχία τους μέσα στη χρονιά, τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια καταφέρνουν - εάν κριθούν άξια βέβαια - να παραμείνουν διαχρονικά και να κοσμούν τα ραδιόφωνα κάθε χρόνο τις άγιες αυτές ημέρες των εορτών.

Πέρα από τη Mariah Carey και τους Wham, μακριά από τον Dean Martin και τον Frank Sinatra,
δεν είναι λίγοι οι Έλληνες καλλιτέχνες, που έχουν επιλέξει να κυκλοφορήσουν μουσικά κομμάτια, αφιερωμένα και γραμμένα αποκλειστικά για την ομορφότερη γιορτή του χρόνου: τα Χριστούγεννα. Άλλα χαρούμενα, άλλα πιο λυπητερά, άλλα νοσταλγικά, ερωτικά, άλλα παλιά και άλλα σύγχρονα.

Εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε όχι πέντε, όχι δέκα, όχι είκοσι αλλά 33 χριστουγεννιάτικα τραγούδια Ελλήνων καλλιτεχνών, πολλά από τα οποία βέβαια ίσως να μην υποψιαζόσαστε καν πως υπήρχαν, σε τρία μοναδικά μέρη! Φυσικά, δεν σας εγγυώμαι πως όλα τους είναι του ίδιου... επιπέδου, όμως όφειλα να συμπεριλάβω κάθε κομμάτι που περιείχε μέσα του τη λέξη "Χριστούγεννα". Χρόνια πολλά σε όλους!!!

ΜΕΡΟΣ 3/3

Αποστολία Ζώη & 4Play - Το καλύτερο δώρο

Γιώργος Νταλάρας - Το τανγκό των Χριστουγέννων (Μια στιγμή για πάντα)

Stan - Φέτος τα Χριστούγεννα

Δέσποινα Βανδή - Χριστούγεννα

Φοίβος Δεληβοριάς - Χριστούγεννα

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Χριστούγεννα

Αντώνης Λουδάρος - Χριστούγεννα αγκαλιά

Χρήστος Δάντης - Χριστούγεννα και λοιπόν

Έφη Σαρρή - Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά

Σάκης Ρουβάς - Χρόνια πολλά

Κώστας Μαρτάκης - Ως τα Χριστούγεννα
Keywords
Τυχαία Θέματα