Opinion #3 [24/10/2011]
18:16 24/10/2011
- Πηγή: TVNea
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ TVNEA ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ
Για την απεργία και πως την κάλυψαν τα κανάλια έλεγα να γράψω αλλά τελευταία στιγμή είπα να μη σας βαρύνω κι άλλο. Δευτέρα πρωί που γράφω τη στήλη έσκασε ένα νέο που δε μπορούσα να το αφήσω ασχολίαστο. Το 50/50 κόβεται οριστικά. Μια από τις πιο πετυχημένες κωμικές σειρές των τελευταίων χρόνων δε θα επιστρέψει με 4ο κύκλο. Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό; κάντε κλικ στο διαβάστε περισσότερα για τη συνέχεια Όταν το 2005 ξεκίνησε το 50/50, ήταν μια φρέσκια κωμωδία για μια παρέα 3 ανδρών με τις πλάκες τους, τα τσίπουρά τους, τις γυναίκες τους, τις ερωμένες τους (πραγματικές και φανταστικές), τα παιδιά τους. Κέρδισε το κοινό. Η ατυχία της ήταν ότι προβλήθηκε την ίδια περίοδο με το σαρωτικό Στο Πάρα Πέντε που έκανε πολύ υψηλότερες τηλεθεάσεις. Αλλά στο 50/50 βλέπαμε χαρακτήρες που μπορούσαμε να ταυτιστούμε. Απεικόνιζε αληθοφανείς σχέσεις ζευγαριών, γονιών-παιδιών και κυρίως την αληθινή φιλία μεταξύ ανδρών. Στον Νικηφόρο, τον Μίμη και τον Παύλο αναγνωρίζαμε τους πατεράδες, τους θείους, τους νονούς, τους οικογενειακούς μας φίλους που μαζεύονταν γύρω από ένα τραπέζι και διηγούνταν ιστορίες για παιδικές αταξίες στις αλάνες μιας Ελλάδας του παρελθόντος, για εφηβικές τσάρκες σε οίκους ανοχής, για στρατιωτικά καψόνια και καψιμιτζίδικο χαβαλέ.
Το 2007 μετά από 2 πολύ επιτυχημένους κύκλους, το 50/50 σταμάτησε. Με τις ιστορίες ολοκληρωμένες και την πολυπόθητη ηρεμία να επανέρχεται στην παρέα. Η επιστροφή τους το 2011 με τον 3ο κύκλο έκανε πολύ μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Δεν είχε και αντίπαλο, τα σίριαλ ήταν ελάχιστα. Όμως, δεν ήταν το 50/50 που αγαπήσαμε. Οι ιστορίες είχαν τραβηχθεί από τα μαλλιά, το ουσιαστικό χιούμορ αντικαταστάθηκε από τη μπαλαφάρα αλλά, κυρίως, είχε χαθεί το βάθος. Η παρέα των 3 φίλων είχε εκφυλιστεί σε μια παρέα 3 ξεμωραμένων μεσηλίκων που η μόνη τους έννοια ήταν πως θα ξαναπιούν τσίπουρο.
Όχι, δε με στεναχωρεί που δε θα γυριστεί 4ος κύκλος για το 50/50. Διότι θα συνεχιζόταν η «πετυχημένη συνταγή» του 3ου κύκλου. Με αποχωρήσεις χαρακτήρων και με απουσία βάθους και ουσίας. Τέτοια κατρακύλα δε θα την άντεχα. Βέβαια, θα μου πείτε ηθοποιοί, σεναριογράφοι, τεχνικοί χάνουν τις δουλειές τους με τη μη πραγματοποίηση του. Αλλά, κάποια στιγμή πρέπει να σκεφτούμε την ουσία και όχι την τσέπη.
Ραντεβού την άλλη Δευτέρα. Περιμένω τα σχόλια σας…
Keywords
tvnea, απεργια, Ελλάδα, απεργια ταξι, σχεσεις, παρα πεντε, στο παρα πεντε, ηθοποιοι, σαρωτικο, φιλια, tvnea, ατυχια, δευτερα, εννοια, ιδια, ηρεμια, κυκλος, κι αλλο, κωμωδια, μαλλια, ουσιαστικο, ουσια, παιδια, πρωι, ραντεβου, σειρες, συνεχεια, σιριαλ, σχολια, τσιπουρο, χιουμορ, δουλειες, ξεκινησε
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ψυχαγωγία
- Opinion #3 [24/10/2011]
- Παρελάσεις με μαύρα περιβραχιόνια!
- 5ο YO! MTV RAPS party με Νέα Τάξη Πραγμάτων live στο Κ44!
- Ο Σάββας Πούμπουρας "εισβάλλει" στην εκπομπή Everyday girls! Απόψε @ 20:30!
- Μονοπωλεί τη κορφή του UK η Rihanna με το We Found Love
- Νικήτας XRay Κλιντ και Xρήστος Τσάμπουρας live στο Gagarin 205
- H νέα σειρά του Karl
- 24o Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου! Προσκλήσεις για την ταινία "Εμείς Πιστεύαμε"!
- Παραμυθένια φωτιστικά από το μέλλον
- Διαγωνισμός Zas Club: ο νικητής
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις TVNea
- Τελευταία Νέα TVNea
- Opinion #3 [24/10/2011]
- Το εβδομαδιαίο ταμείο της tv
- Φρέσκος...Πούμπουρας στα μέσα Νοεμβριου
- Είναι οριστικό:Τέλος το 50-50!
- Παρελάσεις με μαύρα περιβραχιόνια!
- Αρναούτογλου:Θέλουμε να χτυπήσουμε κόκκινο από την αρχή!
- Eκείνη δισεκατομμυριούχος.Ο αδερφός της,άστεγος!
- Πολύ δυνατό τηλεοπτικό quiz...
- Top 10 για χθες 21-22-23/10/11
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ψυχαγωγία
- 24o Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου! Προσκλήσεις για την ταινία "Εμείς Πιστεύαμε"!
- Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για το Worldwide Act στα 2011 MTV EMA!
- Διαγωνισμός Zas Club: ο νικητής
- Παραμυθένια φωτιστικά από το μέλλον
- 5ο YO! MTV RAPS party με Νέα Τάξη Πραγμάτων live στο Κ44!
- Ο Σάββας Πούμπουρας "εισβάλλει" στην εκπομπή Everyday girls! Απόψε @ 20:30!
- Μονοπωλεί τη κορφή του UK η Rihanna με το We Found Love
- Νικήτας XRay Κλιντ και Xρήστος Τσάμπουρας live στο Gagarin 205
- H νέα σειρά του Karl
- Τrailer Alert: Ζαν Ζακ-Ανό και Αντζελίνα Τζολί