Όλγα Λαφαζάνη: Πώς αντέδρασε ο σύζυγός της, Νίκος Οικονόμου, όταν του ανακοίνωσε πως θα δουλεύει 7 φορές την εβδομάδα!

09:31 9/6/2016 - Πηγή: TVNea
Η Όλγα Λαφαζάνη από τότε που ανέλαβε το ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας στο Πρωινούλι, παραμένοντας στην ομάδα του δουλεύει 7 φορές την εβδομάδα, σε δύο εκπομπές, όμως, βρίσκει χρόνο και για την οικογένειά της. «Αν βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα, βρίσκονται λύσεις. Έχω ρυθμίσει το πρόγραμμά μου, έτσι ώστε ο Νίκος και η Αλεξάνδρα να μη με στερούνται. Αλλιώς θα είχα τύψεις, θα έχανα την ισορροπία μου και δεν θα ήμουν καλή ούτε στη δουλειά μου. Δεν έχω την πολυτέλεια του ρεπό,
αλλά όταν σου προκύπτει μια τέτοια ευκαιρία είσαι αχάριστος αν δεν αποφασίσεις να δοκιμαστείς» λέει.

Συζήτησε με το σύζυγό της τα νέα δεδομένα; «Εννοείται! Ο Νίκος μου είπε “Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Εγώ θα είμαι εδώ”. Εκείνος έχει ολοκληρώσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για αυτή τη σεζόν, οπότε έχει περισσότερο χρόνο. Ευτυχώς, έχω μεγάλη βοήθεια και υποστήριξη από τη μητέρα και την πεθερά μου. Όλη η οικογένεια είναι δίπλα μου».

Φέτος, με τον Νίκο Οικονόμου συμπλήρωσαν δέκα χρόνια σχέσης. Παραμένει το ίδιο ερωτευμένη; «Ναι! Όμως οι σχέσεις περνούν από διάφορες φάσεις. Κάποιες στιγμές νιώθεις πολύ ερωτευμένος παρόλο που είστε χρόνια μαζί, άλλες κυριαρχεί το αίσθημα της συντροφικότητας, νιώθεις πως είστε πιο πολύ οικογένεια. Μια σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός που συνεχώς μεταλλάσσεται. Αυτή τη χρονιά για μένα και τον Νίκο ήταν πιο έντονο το επαγγελματικό κομμάτι ‒ θα μπορούσα να πω πως φέτος δώσαμε μεγαλύτερο βάρος στις δουλειές μας. Όμως, για μας είναι πολύ σημαντικό στο σπίτι μας να υπάρχει ηρεμία και γαλήνη. Τις λίγες ώρες που είχαμε διαθέσιμες φροντίζαμε να περνάμε όμορφα, να γελάμε πολύ και να συζητάμε. Υπήρχαν φορές που ο Νίκος γύριζε στο σπίτι και εγώ κοιμόμουν. Όμως, δεν φοβήθηκα για τη σχέση μας γιατί έχει γερές βάσεις».

Peoplehttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα