Οι νικητές και οι χαμένοι της τηλεοπτικής σεζόν που μας πέρασε...

16:56 6/7/2020 - Πηγή: TVNea

Η τηλεοπτική σεζόν έφτασε στο τέλος της, με τις περισσότερες εκπομπές να ρίχνουν αυλαία την εβδομάδα που μας πέρασε. Μία σεζόν αρκετά ιδιαίτερη, αφού η έλευση του κορονοϊού άλλαξε τόσο τα σχέδια των καναλιών, όσο και τις συνήθειες των τηλεθεατών. Ήρθε λοιπόν η ώρα για τον ετήσιο απολογισμό. Ποια πρόσωπα κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και ποια αποδείχθηκαν κατώτερα των περιστάσεων;
Οι νικητέςΗλιάνα Παπαγεωργίου: Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τηλεοπτικά πρόσωπα των τελευταίων ετών, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατάφερε μέσα από το GNTM να κάνει αισθητή την παρουσία της. Το γνωστό μοντέλο
είδε την σεζόν που μας πέρασε τις μετοχές του να ανεβαίνουν, αφού μετά την αποχώρηση της από το Star, όλα σχεδόν τα ιδιωτικά κανάλια την ήθελαν στο δυναμικό τους. To μεγάλο στοίχημα βέβαια έρχεται του χρόνου, αφού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα κληθεί να αποδείξει την αξία της (και του συμβολαίου της) σε μια άκρως ανταγωνιστική ζώνη.
Κατερίνα Καινούργιου: Είτε σου αρέσει η εκπομπή που παρουσιάζει είτε όχι, δεν μπορείς να μην παραδεχθείς ότι η Κατερίνα Καινούργιου ήταν μία από τους μεγάλους νικητές της σεζόν. Σε ένα κανάλι με μέσο όρο που σπάνια ξεπερνούσε το 7-8%, η εκπομπή κατάφερνε να χτυπάει στα ίσα τον ανταγωνισμό, τερματίζοντας ουκ ολίγες φορές στην πρώτη θέση. Φυσικά, μερίδιο της επιτυχίας αυτής ανήκει και στον Θέμη Μάλλη, ο οποίος είχε την επιμέλεια όλης της εκπομπής.
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μετά από μια ομολογουμένως κακή χρονιά, όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για τον ΑΝΤ1 συνολικά, ο Γρηγόρης κατάφερε φέτος να επιστρέψει στην κορυφή της τηλεθέασης, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την τηλεοπτική του αξία. Φυσικά, η μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν οι «Άγριες μέλισσες» έδωσε ώθηση στην εκπομπή, είναι ωστόσο άτοπο να ισχυριστεί κανείς ότι αυτό και μόνο ευθύνεται για τα 25άρια του «The 2night show».
Ιωάννα Μαλέσκου: Ίσως η πιο αναπάντεχη μεταγραφή των τελευταίων μηνών, η Ιωάννα Μαλέσκου ανήκει σίγουρα στους κερδισμένους της σεζόν. Και μπορεί οι περισσότεροι να την γνώρισαν μέσα από την «Χρυσή Τηλεόραση» στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ωστόσο η ξανθιά παρουσιάστρια έχει «γράψει» πολλά χιλιόμετρα στην τηλεόραση και είναι έτοιμη για το επόμενο μεγάλο βήμα. Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να παίξει στην Α’ κατηγορία, ή αν με το τέλος της επόμενης σεζόν θα επιστρέψει στην όμορφη Κρήτη.

Πέτρος Πολυχρονίδης: Ο Πέτρος Πολυχρονίδης έχει αποδείξει την αξία του και με το παραπάνω, αφού τα τελευταία χρόνια ο «Τροχός της τύχης» βρίσκεται στις κορυφαίες επιλογές των τηλεθεατών. Η φετινή σεζόν ωστόσο βρήκε τον παρουσιαστή με διπλό ρόλο, αφού ανέλαβε και το παιχνίδι περιπέτειας «Globbetrotters», ίσως το πιο πετυχημένο νέο format της σεζόν. Έτσι, με δύο στις δύο επιτυχίες, ο Πέτρος Πολυχρονίδης κλείνει φέτος μία από τις πιο επιτυχημένες χρονιές του.
Φυσικά υπήρξαν και πολλά ακόμη πρόσωπα, τα οποία για μια ακόμη σεζόν συνέχισαν την επιτυχημένη τους πορεία, όπως η Βίκυ Καγιά, ο Νίκος Μουτσινάς, ο Νίκος Μάνεσης και το ζεύγος Καραβάτου-Κατσούλη. Μπορεί λοιπόν να μην αποτέλεσαν "έκπληξη", αλλά ανήκουν σίγουρα στους νικητές τη σεζόν που μας πέρασε.

Οι χαμένοιΓιώργος Λιάγκας: Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο τηλεοπτικής απουσίας, ο παρουσιαστής επέστρεψε με τυμπανοκρουσίες μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Δυστυχώς η εκπομπή «Μεσημέρι» δεν κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές, αφού τα νούμερα «ξεφούσκωσαν» μέσα στις πρώτες εβδομάδες. Ο ατυχής σχολιασμός για το περιστατικό στο ΑΠΘ ήρθε να ολοκληρώσει την καταστροφή, βάζοντας την «ταφόπλακα» της συγκεκριμένης εκπομπής. Έτσι, ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται ότι μένει εκτός τηλεόρασης για το α’ μισό της επόμενης σεζόν.
Ελεονώρα Μελέτη: Η γενικότερη πτώση του Alpha στους πίνακες τηλεθέασης επηρέασε σε μεγάλο βαθμό και την πορεία της εκπομπής «Μεσάνυχτα». Η τηλεθέαση που δεν ξεκολλούσε από τα μονοψήφια, η αλλαγή στις μέρες προβολής, η αποχώρηση της αρχισυντάκτριας μεσούσης της σεζόν, δημιούργησαν ένα αρνητικό κλίμα γύρω από την εκπομπή και σίγουρα δεν άφησαν την παρουσιάστρια ικανοποιημένη.
Ελένη Τσολάκη: Η Ελένη Τσολάκη ξεκίνησε την σεζόν ως «συμπαρουσιάστρια» στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ενώ είχε δώσει τα χέρια με το κανάλι για να αναλάβει και το ριάλιτι «Αγρότης μόνος ψάχνει». Μία λοιπόν που η εκπομπή «Μεσημέρι» έπνεε τα λοίσθια στους πίνακες τηλεθέασης, μία που ο «Αγρότης» μπήκε οριστικά στο συρτάρι, η παρουσιάστρια βρέθηκε χωρίς τηλεοπτική στέγη και με μία ακόμα αποτυχία στο ενεργητικό της (μετά το κόψιμο του «Τι λέει;» την περσινή σεζόν). Δύσκολα τα πράγματα για την Θεσσαλονικιά…
Φώτης Σεργουλόπουλος: Ο παρουσιαστής επέστρεψε στους δέκτες μας με το καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Divided», μία επιστροφή που ομολογουμένως δεν ήταν και από τις πιο επιτυχημένες. Μάλιστα, ενώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος συζητούσε με τον Alpha για την παρουσίαση και ενός late night talk show, με το κόψιμο της εκπομπής πάγωσαν και οι όποιες συζητήσεις.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα