Οι 3 κυρίες που ¨φιγουράρουν¨ για το πρωινό του Mega!

20:31 10/7/2015 - Πηγή: TVNea
Μέρα με τη μέρα όλο και φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν το Μάρκο Σεφερλή να μη συνεχισει την επόμενη χρονιά στην πρωινή ζώνη του Mega,με αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει η ονοματολογία για τη διαδοχή.

Τρεις παρουσιάστριες φαίνεται πως έχει προσεγγίσει ο σταθμός.Αυτές είναι η Τατιάνα Στεφανίδου,η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Αλέκα Καμηλά.

Η πρώτη δέχθηκε πρόταση πριν λίγες
μέρες και έτσι σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει τη συχνότητα του Star μετά από 5 χρόνια κοινής πορείας.Τα υπονοούμενα μάλιστα σήμερα του Μάρκου Σεφερλή που βρέθηκε καλεσμένος στη μεσημεριανή εκπομπή της έδειξαν ότι υπάρχει μία ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

Η δεύτερη έχει δεχθεί κρούση πριν από όλους.Το Mega πιστεύει πάρα πολύ στη Ντορέττα και θεωρεί πως είναι το νέο πουλέν του.Η ίδια έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της ανοιχτά ότι είναι κάτι το οποίο δεν θα το απέκλειε.

Τέλος η Αλέκα Καμηλά έχει δεχθεί και αυτή πρόταση,ωστόσο περιμένει να δει τι θα γίνει με το στρατόπεδο του Alpha,αφού τις τελευταίες μέρες υπάρχει ένα ενδεχόμενο που τη θέλει να αναλαμβάνει μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου την απογευματινή ζώνη.

Όλα τα παραπάνω θα συζητηθούν όταν η πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας έχει καταλαγιάσει.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα