Ο Μουτσινάς καλεσμένος απόψε στον Αρναούτογλου μιλά για όλα!

19:49 6/3/2019 - Πηγή: TVNea

στις 23.45 στον ΑΝΤ1

Ο Γρηγόρης και το «The 2Night Show» αποχαιρετούν τον αγαπημένο ηθοποιό, Φαίδωνα Γεωργίτση. Στο «The 2Night Show», απόψε, Τετάρτη, 6 Μαρτίου, στις 23.45,θα προβληθεί μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει προ μερικών ετών στα «Καρντάσιανς».

Ο Γρηγόρης καλωσορίζει στην εκπομπή τη Ζοζεφίν η οποία αποκαλύπτει πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά την βάπτισή της ως χριστιανή με νονά την πολυαγαπημένη της γιαγιά, πριν από έναν χρόνο. Η τραγουδίστρια αναφέρεται στις κρίσεις πανικού και εκμυστηρεύεται τον τρόπο που κατάφερε να τις αντιμετωπίσει.
Δηλώνει ερωτευμένη, σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Τέλος, στην «παρέα» του «The 2night Show» έρχεται ο Νίκος Μουτσινάς και μιλάει για την επιτυχία του φέτος στην τηλεόραση και το θέατρο, ενώ συζητάει για την απώλεια της μητέρας του και εξηγεί πόσο πολύ τον έχει αλλάξει ως άνθρωπο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης θα εισβάλει στο πλατό ένας ελέφαντας. Πώς θα αντιδράσει ο Νίκος Μουτσινάς; Ποιος κρύβεται κάτω από τη στολή; Το μόνο σίγουρο είναι ότι τον περιμένουν ακόμη πολλές, πολλές εκπλήξεις. Μία εξ αυτών η συνάντησή του με τις «Μύγες». Μία αδιάκριτη ερώτηση θα ανάψει τα αίματα για τα καλά.

Η συνέχεια απόψε, Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 23:45.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα