Ο Μαραθώνιος της Αθήνας στην ΕΡΤ

18:30 8/11/2019 - Πηγή: TVNea
Ένα γεγονός που κάθε χρόνο αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη δυναμική αλλά και παγκόσμια φήμη θα προβληθεί μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ. Ο 37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας καταρρίπτει και πάλι τα ρεκόρ, καθώς για πρώτη φορά περισσότεροι από 60.000 δρομείς συμμετέχουν σε όλες τις κατηγορίες.
Η Δημόσια Τηλεόραση, ταυτισμένη εδώ και χρόνια με τη μεγάλη γιορτή του δρομικού κινήματος, θα μεταδώσει μέσα από τη συχνότητα
της ΕΡΤ Sports, το σύνολο των εκδηλώσεων και αγώνων.
Η αρχή γίνεται την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019, στις 19:30 με το γκαλά βράβευσης των κορυφαίων Μαραθωνοδρόμων του κόσμου. Η συνέχεια δίνεται το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 αρχικά στις 12:30 με την Τελετή Έναρξης από τον Τύμβο του Μαραθώνα και αργότερα από το κέντρο της Αθήνας με τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων στις 17:00.
Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα 4,5 ωρών από την ΕΡΤ Sports, κατά τη διάρκεια του οποίου θα καλυφθούν τόσο τα 5 χλμ. όσο και ο Αυθεντικός Μαραθώνιος που εκκινούν στις 08:15 και 09:00 αντίστοιχα.
Στο στούντιο της Δημόσιας Τηλεόρασης, ο Νίκος Τσώνης και η Αμαλία Κεχαγιόγλου θα είναι στην παρουσίαση από τις 08:00 έως τις 12:30 με καλεσμένους -μεταξύ άλλων- τον κάτοχο του πανελλήνιου ρεκόρ Σπύρο Ανδριόπουλο, τη μαραθωνοδρόμο Γκλόρια Πριβιλέτζιο, τον πρόεδρο της Επιτροπής Αθλητών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Περικλή Ιακωβάκη, τον αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτη Δημάκο και τον δημοσιογράφο Γιάννη Μαμουζέλο.
Το τεχνικό και δημοσιογραφικό επιτελείο της ΕΡΤ αποτελούμενο από 220 εργαζόμενους, θα βρίσκεται σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος και θα μεταφέρει όλη τη δράση. Για τις ανάγκες των ρεπορτάζ ο Νίκος Γκομώλης θα βρίσκεται στην εκκίνηση στον Μαραθώνα, ενώ στον τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο η Βίκυ Σπύρου και ο Χρήστος Σαράντος θα φροντίσουν να μεταφέρουν όλες τις προεκτάσεις των αγώνων και τις δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.
Επιπλέον, η ΕΡΤ τρέχει στους αγώνες! Με σύνθημα «Τρέχουμε μαζί», η ΕΡΤ συμμετέχει, για πρώτη φορά, στον Μαραθώνιο της Αθήνας με 50μελή ομάδα, στους αγώνες δρόμου 5 χλμ., 10 χλμ. και στον Μαραθώνιο Δρόμο.
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα