Νύφη η «παρθένα» κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση

10:21 22/6/2018 - Πηγή: TVNea
Τι και αν είναι 21 ετών! Η σοφή λαϊκή ρήση λέει «ή μικρός μικρός παντρέψου ή μικρός καλογερέψου». Και εκείνη προτίμησε -με τόσα νιάτα και ομορφιά- σαφώς το πρώτο!

Πρόβα νυφικού έκανε η «Παρθένα» κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση, η καλλίγραμμη Σοφίνα Λαζαράκη, κι έχουμε το φωτογραφικό ντοκουμέντο! Η νεαρή καλλονή, η οποία σπουδάζει χορό και έκανε σεμινάρια υποκριτικής στην Αμερική, μπήκε στα σπίτια μας την τηλεοπτική σεζόν 2017-2018 μέσα από τη μικρή οθόνη του ΑΝΤ1, με την καθημερινή κοινωνική σειρά «Παρθένα Ζωή». Η Σοφίνα αμέσως απέκτησε με το ταλέντο της χιλιάδες θαυμαστές στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, καθώς τον ρόλο της στο σίριαλ τον πήρε με το σπαθί της ανάμεσα σε εκατοντάδες νέες ηθοποιούς και, όπως φάνηκε, της άξιζε.

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου στις 19.00 θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, που αγαπήθηκε πολύ από τους τηλεθεατές, και θα έχει ένα μοιραίο φινάλε. Για άλλους ήρωες θα είναι ευτυχές και για άλλους τραγικό. Με λίγα λόγια ο κάθε χαρακτήρας ό,τι έσπειρε θα θερίσει. Στο πλαίσιο αυτό η Σοφίνα Λαζαράκη θα φορέσει νυφικό και θα χορέψει τον χορό του Ησαΐα δίπλα στον κούκλο Αποστόλη Τότσικα. Με λίγα λόγια, θα γίνει τηλεοπτική νύφη και δεν θα φορέσει βέρα στο δεξί στην πραγματικότητα, αφού ακόμα είναι πολύ νωρίς για εκείνη, καθώς αυτή την περίοδο προέχουν τα επαγγελματικά της και οι σπουδές της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος (Γιάννης Ποιμενίδης) αποφασίζει να πάρει διαζύγιο από τη Ζωή (Σοφίνα Λαζαράκη), καθώς βλέπει ότι είναι ακόμη ερωτευμένη με τον αδερφό του τον Αρη (Αποστόλη Τότσικα) και αυτό που επιθυμεί ουσιαστικά γι’ αυτούς τους δύο ανθρώπους που αγαπά πραγματικά και περιμένουν το παιδί τους είναι η ιστορία τους να έχει αίσια κατάληξη μετά την τόση ταλαιπωρία.

Μάλιστα ο Παύλος αποκαλύπτει στον αδελφό του ότι η αρρώστια της συζύγου του Μαρίνας (Μυριέλλα Κουρεντή) ήταν κατασκευασμένη για να τον κρατά κοντά της με δόλιο τρόπο, ώστε να μην μπορεί να τη χωρίσει. Ο πατέρας της Βίκτωρας (Δάνης Κατρανίδης) ύστερα από όλα αυτά τα ψέματα και τις δολοπλοκίες πείθει την κόρη του να αφήσει τον Αρη και να φύγει στο εξωτερικό. Η Μαρίνα φαίνεται ότι πείθεται, αλλά ζητά μια τελευταία συνάντηση από τον Αρη για να βάλει την υπογραφή του διαζυγίου. Εκεί τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή. Τον απειλεί με όπλο. Την ώρα όμως που πατά τη σκανδάλη, ξαφνικά εμφανίζεται ο πατέρας της και «τρώει τη σφαίρα». Ο επιχειρηματίας πέφτει κάτω αιμόφυρτος και η κόρη του συλλαμβάνεται. Μερικές μέρες μετά η Ζωή με ένα ρομαντικό δαντελένιο μάξι νυφικό ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Αρη. Επιτέλους, η παρθένα κοπέλα που έμεινε έγκυος από ένα λάθος της επιστήμης παντρεύεται τον μοναδικό άνδρα που αγάπησε και ο οποίος τυγχάνει να είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Espressonews.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα