Νοέμβρης τηλεοπτικών αφίξεων για το MEGA:6 πρεμιέρες την εβδομάδα που έρχεται....

20:46 7/11/2013 - Πηγή: TVNea
Mπορεί το κανάλι να παραμένει άνετα στην κρουφή,όμως το νέο του πρόγραμμα αποκαλύπτεται ολοκληρωμένα την επόμενη εβδομάδα.Σειρές ξεπαγώνουν, εκπομπές ξεκινούν, ξένες σειρές που αναμέναμε συνεχίζονται. Μέσα στο Νοέμβρη, στο Mega θα δούμε: 3ο κύκλο Breaking Bad, Βασιλιάδες, 2ή σεζόν Με τα Παντελόνια Κάτω, νέα σειρά με πρωταγωνίστρια μια σκυλίτσα, νέα
εκπομπή μαγειρικής με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να πλημμυρίζει την οθόνη λαχταριστά εδέσματα από όλη την Ελλάδα, SmartFace & Dr Cook.

Breaking Bad»

Το «Breaking Bad», μία από τις καλύτερες ξένες δραματικές σειρές, επιστρέφει στο Mega, με τα επεισόδια του 3ου κύκλου από την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 στις 23:40 και κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, την ίδια ώρα.

Οι Βασιλιάδες»

Η καθημερινή κωμική σειρά του καναλιού, που αγαπήθηκε από το πρώτο επεισόδιο, "ξεπαγώνει" και επιστρέφει με νέα άπαιχτα επεισόδια, από την Τρίτη 12 Νοεμβρίου στις 22:30 και κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, ο Μάρκος Βασιλιάς με την οικογένειά του και οι «αντίπαλοί» τους Κανελλόπουλοι επανέρχονται στη σειρά που αποτέλεσε την αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών.

Το πρώτο ραντεβού των Βασιλιάδων με τους τηλεθεατές θα είναι την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 21.15 με μια τηλεταινία, όπου οι ήρωες της σειράς θα μας θυμίσουν τις τελευταίες συγκλονιστικές και ξεκαρδιστικές περιπέτειές τους, δίνοντάς μας μια πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει στα νέα επεισόδια.

'Με τα Παντελόνια Κάτω'.
Οι τρελοί συγκάτοικοι του κάμπινγκ που αγάπησαν οι τηλεθεατές, χαρίζοντάς τους 33,4% στο σύνολο, 37,4% στα κοινά 15-44 και 47% στις γυναίκες 15-24, επιστρέφουν από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα στις 22.30.

Στο τέλος του πρώτου κύκλου, ο Κώστας και η Βάσω ετοιμάζονταν να παντρευτούν, το ίδιο και ο Αντώνης με την Αλίκη. Ο Άγγελος και η Σάντρα είναι επιτέλους μαζί. Ο Γιώργος και η Νέλλη ζούνε μια παθιασμένη σχέση. Ο Χρύσανθος έχει καταφέρει να γίνει ο απόλυτος άρχων του κάμπινγκ. Ο Ζαν Πιερ έχει σταθεροποιήσει τη σχέση του με την Ειρήνη. Στον δεύτερο κύκλο: Όλα είναι έτοιμα για τον πολυπόθητο γάμο της Αλίκης και του Αντώνη. Όμως η Αλίκη, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, φαίνεται ότι δεν έχει πει την τελευταία της λέξη.
Ο Άγγελος και η Σάντρα ζουν τον έρωτά τους. Ο Γιώργος δεν ενθουσιάζεται από αυτή την εξέλιξη και συμμαχεί με τις κόρες της Σάντρας για να κάνει δύσκολη τη ζωή του ζευγαριού. Και ενώ η Βάσω και ο Κώστας ετοιμάζονται να παντρευτούν, ένα τυχαίο γεγονός φέρνει τη Βάσω στα φώτα της δημοσιότητας. Ο Κώστας νιώθει παραμελημένος και ξυπνά η ζήλια του. Η έλξη που ενώνει τον Γιώργο με τη Νέλλη αποδεικνύεται ακατανίκητη, μέχρι τη στιγμή που κάνει και πάλι την εμφάνισή της η Νίκη, η τρελή καψούρα του Γιώργου. Ο Χρύσανθος είναι αποφασισμένος να αλλάξει τα πάντα στο κάμπινγκ και να το μετατρέψει σε luxurycampresort με επίσημη γλώσσα τα γερμανικά. Όλοι είναι απελπισμένοι όταν ξαφνικά όλα ανατρέπονται για μία ακόμη φορά.
Ο Ζαν Πιέρ είναι ευτυχισμένος με την Ειρήνη. Η Λίλα όμως έχει άλλα σχέδια: φοβούμενη ότι τα παιδιά θα μετακομίσουν στη Γαλλία κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να το εμποδίσει.

Χωρίς Συνταγή»

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ταξιδεύει στην Ελλάδα και μας μεταφέρει τις ομορφιές και τις γεύσεις της, «Χωρίς Συνταγή». Γνωρίζουμε τον κάθε τόπο μέσα από τη ματιά των ανθρώπων που έχουν αφιερωθεί στην ελληνική γη, την καλλιέργεια και εκμετάλλευσή της. Ο Δημήτρης μοιράζεται μαζί μας τρόπους μαγειρέματος απόλυτα συνδεδεμένους με τις παραδόσεις της κάθε περιοχής. Δημιουργεί νέες συνταγές με τα τοπικά προϊόντα και μας αποκαλύπτει τους ιδιαίτερους τρόπους παραγωγής των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί. Μέσα στον Νοέμβρη, στις τηλεοπτικές οθόνες μας.
Keywords
Τυχαία Θέματα