Νίκος Κοκλώνης Τα προβλήματα με τον ΑΝΤ1 και το ξεκίνημα στο Open Tv

21:25 5/10/2018 - Πηγή: TVNea

Στην κάμερα της «Φωλιάς των ΚουΚου» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης το πρωί της Παρασκευής.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα προβλήματα που είχε με τον ΑΝΤ1, αποκάλυψε την συνεργασία του με το Open Tv, ενώ ξεκαθάρισε και τι συμβαίνει στην σχέση της Νατάσας Καλογρίδη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 ο παρουσιαστής
ανέφερε πως «περίπου μετά το Πάσχα ξεκίνησε μια κουβέντα με τον ΑΝΤ1 και τον Τζώρτζη Ποφάντη για να κάνουμε κάτι το καλοκαίρι, στην πρωινή ζώνη, αντίστοιχο με αυτό της Νικολέττας Ράλλη και του Νίκου Αναδιώτη. Έπειτα με προσέγγισε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και μου είπε “θέλω το Celebrity Travel στο Epsilon”. Είχαμε δώσει τα χέρια από το καλοκαίρι, αλλά όταν έφυγα για γυρίσματα δεν ήξερα σε ποιο κανάλι θα ήμουν. Τον ΑΝΤ1 τον αγαπάω πολύ, όμως πέρυσι υπήρχε πρόβλημα με το πρόγραμμα. Εγώ είχα trailer αλλά δεν ήξερα τι ώρα παίζω».

Ξεκαθάρισε επίσης τι συμβαίνει ανάμεσα στην Νατάσα Καλογρίδη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, με αφορμή τις φήμες περί χωρισμού του διάσημου ζευγαριού: «Είναι πάρα πολύ καλά, μιλάνε, δεν έχουν χωρίσει, δεν έχουν τσακωθεί. Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή έχουν μπει κάποιες άλλες επαγγελματικές προτεραιότητες του Αλέξανδρου, οπότε έχει λιγότερο χρόνο. Όλα ήταν μια χαρά, κάποια στιγμή και λόγω ηλικίας ο Αλέξανδρος, είχε αποφασίσει να ξεκουραστεί λίγο. Η Νατάσα είχε πολύ έντονους ρυθμούς, οπότε εκεί υπήρξε μια απόσταση με την έννοια ότι δεν θα είμαστε μαζί 24 ώρες το 24ωρο, δεν συμπίπτουν οι χρόνοι τους. Ήρθε το καλοκαίρι που το γραφείο ήταν κλειστό, ο Αλέξανδρος ήθελε να ξεκουραστεί και να πάρει και κάποιες επαγγελματικές αποφάσεις, και γι' αυτό έγινε αυτό, δεν τσακώθηκαν, δεν είπαν ποτέ “χωρίζουμε”» δήλωσε.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα