Νέα σκληρή επίθεση σε Λιάγκα...

11:21 17/2/2017 - Πηγή: TVNea
Μπορεί να μην είναι τηλεοπτικό πρόσωπο, όμως γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι των media!
Δίχως να μασά τα λόγια του και με απόλυτη ειλικρίνεια, ο Νίκος Συρίγος, το ραδιοφωνικό alter ego του Νίκου Μάνεση στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού Derti 98,6, άσκησε σκληρή –ομολογουμένως- κριτική στον Γιώργο Λιάγκα.

Αφορμή
στάθηκε το σχόλιο που έκανε ο παρουσιαστής το πρωί της Πέμπτης μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Αθηναΐδα Νέγκα για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επειδή εγώ δεν είμαι τηλεοπτικός και δεν κάνω και δημόσιες σχέσεις. Βγήκε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας, μετά τη διαδικασία που προσπάθησε να αποφύγει το αυτόφωρο, γιατί είπε νεκρόφιλη την Αθηναΐδα Νέγκα. Δεν έχω καμία σχέση ούτε με τον Λιάγκα, ούτε με τη Νέγκα και δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν και τι δεν κάνουν, αλλά ρε Λιάγκα να σου πω κάτι... να γυρίζεις μετά στο μικρόφωνο αφού έχεις κρυφτεί και να λες, πήγα ένα ταξιδάκι που είχα μια δουλίτσα εκτός Αθηνών, γύρισα το μεσημέρι κι έφαγα ψαράκι και το απόγευμα πίτσα και μετά να λες υπονοούμενα ότι είδες έναν οδηγό νεκροφόρας και σου είπε ‘τι κάνεις’ και τέτοια, είναι σαλιάρισμα και ψευτομαγκιά. Αφού το είπες που το είπες, ζήτα μια συγγνώμη αν έχει πει ηλιθιότητα και παρ’ το παρακάτω, μη πουλάς ψευτομαγκιές. Φτάνει πια με τα σάλια. φτάνει με τα σάλια».

Ακούστε το απόσπασμα

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα