Ναταλία Γερμανού: Η πρεμιέρα και το καλωσορίσμα στην παρέα του «Μες την καλή χαρά»

12:23 29/9/2012 - Πηγή: TVNea
Η Ναταλία Γερμανού έκανε σήμερα πρεμιέρα και καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό λέγοντας:
«Καλωσήρθατε στην 5η σεζόν του Lost! Όσοι επιζήσαμε στο «Μες στην Καλή Χαρά», υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είμαστε η καλύτερη παρέα σας για τα Σαββατοκύριακα. Σ’ αυτήν εδώ την εκπομπή δεν κάνουμε θαύματα, ούτε πιστεύουμε ότι πάμε τον πολιτισμό ένα βήμα μπροστά, ούτε ότι μπορούμε να είμαστε η λύση γι’ αυτές τις πάρα πολύ σκληρές εποχές που ζούμε. Αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να σας χαρίσουμε ένα χαμόγελο».
Όταν
έφτασε η ώρα να καλοσωρίσει τον Παύλο Σταματόπουλο είπε: «Αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε εσένα και το Σισσάκι – Σίσσυ Χρηστίδου, θα διάλεγα την Σίσσυ», είπε η Ναταλία στον Παύλο, για την επιστροφή του στον καναπέ του Μες στην καλή χαρά, αφήνοντας άφωνο τον δημοσιογράφο , καθώς δεν περίμενε τέτοιο καλωσόρισμα.
Η παρουσιάστρια υποδέθηκε όλη την παρέα της με τραγούδια, που τους ταίριαζαν. Το Θέμη Γεωργαντά, τον υποδέχτηκε με το τραγούδι του Σάκη Ρουβά «Μια ζωή μαζί» ,τον Παύλο Σταματόπολο με το «Δολοφόνος (Ήρθες πάλι πίσω) από τα Κακά Κορίτσια, την Ευαγγελία Αραβανή με την «Άνοιξη» της Σοφίας Βόσσου και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη με το «Καλημέρα καινούρια μου αγάπη» της Άννας Βίσση.

πηγή :entertv.gr http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα