Ναρκωτικά,Γεωργούλης και ελληνική tv στο στόχαστρο της Τόνιας Σωτηροπούλου

17:45 29/12/2013 - Πηγή: TVNea
Λίγο πριν αποχαιρετήσει το 2013, η Τόνια Σωτηροπούλου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα….. Από τον Γεωργούλη και την ζωή της στο Λονδίνο, μέχρι τα ναρκωτικά και τους παπαράτσι!

Η όμορφη ηθοποιός έκανε όπως είπε οντισιόν για τους «Πειρατές της Καραϊβικής, ενώ τον επόμενο μήνα ξεκινά γυρίσματα στο Παρίσι για τη νέα ταινία του Τέμι Λόπεζ, το «Τhe theory of everything».

«Δουλεύω σκληρά, χωρίς να με ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός κι αν θελήσω πολύ έναν ρόλο, τότε είναι δικός μου. Αν δεν συμβεί αυτό, είναι γιατί
κάποιος άλλος τον θέλησε περισσότερο από μένα» απαντά η Τόνια, όταν την ρωτούν για τα αποφασιστικά βήματα της σε παραγωγές του εξωτερικού , ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν αισθάνεται άβολα με τις ερωτικές σκηνές, καθώς όπως λέει δεν νοιώθει άσχημα με το σώμα της!

Η 26χρονη ηθοποιός δηλώνει φίλη με τον Μίκι Ρουρκ και τα βάζει για ακόμη μια φορά με την ελληνική τηλεόραση!

«Η ελληνική τηλεόραση είναι πολύ ουτοπική, με αποτέλεσμα να έχει σπανίως βάθος. Δεν υπάρχει ουσία, υπάρχουν μόνο εικόνες που σε κάνουν να κοιτάς και να αποχαυνώνεσαι χωρίς να περνάνε πληροφορίες. Δεν το παίζω κουλτουριάρα, ούτε και είμαι, απλά εγώ δεν διασκεδάζω με όλο αυτό» είπε χαρακτηριστικά

Η ελληνίδα καλλονή αν και καπνίζει από τα 22της, χαρακτηρίζει «πασε» τα ναρκωτικά, είναι vegetarian και όταν θέλει να χαλαρώσει πίνει ένα ποτήρι κρασί. Στον ελεύθερο χρόνο της βλέπει φίλους και συμμαζεύει το σπίτι της από τα ρούχα που πετά συνεχώς στο πάτωμα !

«Πηγαίνω στον φούρνο με πιτζάμες και παντόφλες ξενοδοχείου. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν ώρες που δεν θέλω να είμαι περιποιημένη, αλλά δεν είμαι γκόμενα. Δεν θα κοιτάξω να έχω τα μαλλιά μου χτενισμένα και να είμαι μακιγιαρισμένη. Είμαι πιο χύμα» παραδέχεται

Σε αντίθεση με άλλους εκείνη όπως τονίζει δεν τηλεφωνεί πότε στους φωτογράφους.

Τέλος για τις σχέσεις που τις καταλογίζουν, η Τόνια διαψεύδει τα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Γεωργούλη , τον Νίκο Κρηθαριώτη ή τον Κώστα Σπυρόπουλο και εξηγεί «το ότι βγαίνω με φίλους πηγαίνοντας σε κάποιο θέατρο δεν σημαίνει ότι τρέχει κάτι παραπάνω. Ομολογώ ότι όλα αυτά με κάνουν να αισθάνομαι εξαιρετικά άσχημα γιατί αποκλίνουν πολύ από την εικόνα που έχω εγώ για μένα στο μυαλό μου»

Πηγή: Πρώτο Θέμα
Keywords
Τυχαία Θέματα