Μιχάλης Μουρούτσος και Ελισάβετ Σπανού στο Dwts4?

17:30 2/9/2013 - Πηγή: TVNea
Η νέα τηλεοπτική σεζόν είναι προ των πυλών και στους διαδρόμους των τηλεοπτικών καναλιών επικρατεί πανικός, ώστε όλα να διευθετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στον ΑΝΤ1 και το Dancing With The Stars 4, η τελική λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων δεν έχει ολοκληρωθεί.

Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται, ενώ, σύμφωνα
με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», δύο από τους πιθανούς παίκτες είναι ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Ελισάβετ Σπανού. Σύμφωνα πάλι με το ίδιο δημοσίευμα, ο ΑΝΤ1 φέρεται να έχει έρθει σε επαφές με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη και την τραγουδίστρια, η οποία πιθανότατα θα εμφανιστεί στό σόου, μαζί με τη Νικολέττα Καρρά και την Ελένη Χατζίδου, ακόμα δύο ονόματα που έχουν ακουστεί έντονα το τελευταίο διάστημα.

Από την άλλη πλευρά, κάποια αλλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για την Ευαγγελία Αραβανή, της οποίας ο σύντροφος -Ηλίας Βρεττός- συμμετείχε πέρυσι στο σόου, αλλά και τη Μαίρη Συνατσάκη, μιας και επέστρεψε στον ΑΝΤ1, αφού ήδη είναι γνωστό πως θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Μια άλλη κυρία που ενδέχεται να δούμε στο τέταρτο κατά σειρά Dancing with the Stars είναι η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη, η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη στην περσινή guest εμφάνισή της στο σόου.

Όσο για τους άνδρες που θα δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο χορό, έντονες πιέσεις φαίνεται πως έχουν δεχτεί ο Μάρκος Σεφερλής και ο Κώστας Ευρυπιώτης, ο οποίος έχει ήδη εκφράσει τους ενδοιασμούς του για να πει το «ναι», λόγω κάποιων παλαιότερων τραυματισμών.
Keywords
Τυχαία Θέματα