Μια 'ανάσα' πριν την 3η σεζόν τα Κλεμμένα Ονειρα

19:01 28/2/2013 - Πηγή: TVNea
Ξεκίνησαν οι διερευνητικές συζητήσεις για τη νέα σεζόν.Οπως-πρώτοι- γράψαμε,επιθυμία του Μεγάλου Καναλιού είναι να συνεχιστούν για 3η σεζόν τα υπέρ-επιτυχημένα Κλεμμένα Ονειρα.Σε μια τόσο φτωχή χρονιά,το καθημερινό σήριαλ χτυπά 45άρια,ενώ κρατά με μεγάλη άνεση το δελτίο του καναλιού στην κορυφή.
Eνδεικτικά χθες,τα 'Ονειρα' άφησαν πίσω τον ανταγωνισμό πάνω από 25 μονάδες,σε μια ζώνη υψηλής τηλεθέασης.Οι διεργασίες λοιπόν,βρίσκονται σε εξέλιξη,προκειμένου όλες οι πλευρές να μείνουν ικανοποιημένες και να
υπάρξει νέα σεζόν.Μοναδικό αγκάθι? Φυσικά,το οικονομικό,αν και πρόκειται για low budget-για τα δεδομένα της-παραγωγή.Στα τέλη Μαίου θα έχουμε οριστική λύση.
Μαζί με το Σουλειμάν,τα 'Κλεμμένα Ονειρα' αποτελούν τα δημοφιλέστερα hits της σεζόν.Μπορεί κάποιοι να 'βλέπουν' επιτυχία σε σήριαλ που δεν μπαίνουν καν στο τηλεβαρόμετρο,για τα εν λόγω σήριαλ όμως η επιτυχία είναι αδιαμφισβήτητη.

(ΙΣΩΣ...ΚΑΤΑΝΤΑ ΑΝΟΥΣΙΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΩΣ 'ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ' ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ,ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ TVNEA ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ SITES.ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ SHOW ΤΟΥ ΑΝΤ1 Η ΤΙΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΤΟΥ MEGA ΩΣ 'ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ', ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ TVNEA.ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΣΤΕΙΟ... ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ)
Keywords
Τυχαία Θέματα