Μαρίνος Κόνσολος: «Ο ανταγωνισμός φέτος είναι πολύ μεγαλύτερος και προσωπικά χαίρομαι γι’αυτό»

14:49 15/9/2018 - Πηγή: TVNea

Ο Μαρίνος Κόνσολος αναφέρθηκε στη σειρά «Έλα στη θέση μου» και στο νέο κύκλο επεισοδίων.

Πώς αισθάνθηκες όταν πρωτοδιάβασες τα νέα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς «Έλα στη θέση μου»;

Οφείλω να παραδεχθώ ότι τα πρώτα επεισόδια που διάβασα μου έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση από εκείνα της πρώτης και της δεύτερης σεζόν. Μιλάμε, βέβαια, για τον τρίτο κύκλο της σειράς, όπου γίνονται πολλά ενδιαφέροντα πράγματα και οι εξελίξεις θα είναι μεγάλες. Φυσικά, παίζουν ρόλο και τα καινούργια πρόσωπα
που μπαίνουν στη σειρά, ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Υρώ Λούπη, που θα ξαναμοιράσουν την τράπουλα. Από την αρχή βλέπουμε τις προθέσεις τους, γιατί είναι δύο καθαροί και καλά δομημένοι χαρακτήρες. Νομίζω ότι η τρίτη χρονιά θα είναι και η πιο δυνατή του «Έλα στη θέση μου».

Άρα πιστεύεις ότι το σενάριο θα καταφέρει να κρατήσει το ενδιαφέρον του κόσμου;

Το πιστεύω, αν και ο ανταγωνισμός φέτος είναι πολύ μεγαλύτερος και προσωπικά χαίρομαι γι'αυτό.

Είναι γεγονός ότι φέτος η μυθοπλασία έχει την τιμητική της...

Πόσο ωραίο είναι αυτό! Χαίρομαι που γίνονται πλέον δουλειές! Παράλληλα, και ο κόσμος έχει την ευχέρεια της επιλογής για το τι θα δει και πώς θα ψυχαγωγηθεί.

Σου έγιναν άλλες τηλεοπτικές προτάσεις;

Σαφέστατα και υπήρχαν και άλλες προτάσεις και μάλιστα από πολύ νωρίς. Όμως είμαι ένας άνθρωπος που όταν ξεκινάω κάτι θέλω και να το ολοκληρώνω για να προχωρήσω παρακάτω. Ένιωθα δηλαδή, ότι αν έφευγα τώρα από τη σειρά, θα έμενε κάτι ανεκπλήρωτο. Ίσως δεν υπήρξε καμία τόσο δελεαστική που να σε βάλει σε πειρασμό... Ήταν δελεαστικότατες οι προτάσεις και για την τηλεόραση και για το θέατρο, αλλά ο τρόπος με τον οποίο λειτουργώ είναι αυτός. Ό,τι και να μου δινόταν έπρεπε να κλείσω αυτόν τον κύκλο για να ανοίξω έναν νέο.

Αυτό σημαίνει ότι είσαι άψογος επαγγελματίας αλλά και ότι έχεις αγαπήσει πολύ το Αχιλλέα.

Προφανώς! Τον έχω κάνει πλέον δικό μου και τον έχω βάλει στην καθημερινότητα μου όπως έχει βάλει και αυτός στη δική του τον Μαρίνο. Είναι ένα παιχνίδι «πάρε-δώσε», το οποίο με εξιτάρει και με γοητεύει πολύ.

Πηγή: Περιοδικό "myTV"http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα