Μαρία Μπεκατώρου: "Έχω φτάσει στα όριά μου..." Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας

12:16 13/5/2014 - Πηγή: TVNea
Η Μαρία Μπεκατώρου έδωσε συνέντευξή σε εβδομαδιαίο τηλεπεριοδικό και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού αλλά και τις ερωτήσεις στις οποίες δε θέλει πλέον να απαντάει.
"Αυτό δεν μπορείς να το αποφύγεις. Δεν με ενοχλεί, γιατί αυτή η δουλειά είναι ένας κύκλος, είμαστε δεμένοι όλοι με αλυσίδες και πρέπει να διευκολύνουμε ο ένας τη δουλειά του άλλου. Ίσως κάποιες φορές ενοχλεί τον σύζυγο μου, το σέβομαι αυτό και εννοείται ότι δεν τον πιέζω", είπε η Μαρία Μπεκατώρου για την έκθεση της προσωπικής της ζωής.
Η παρουσιάστρια
αναφέρθηκε στο θέμα του παιδιού, που θέλει πολύ να έρθει στη ζωή της, τονίζοντας πως πλέον δεν θα απαντά σε ερωτήσεις επί του θέματος. "Ίσως αναφέρεσαι σε μια συζήτηση που είχα με την Ελένη Μενεγάκη πρόσφατα. Στην Ελένη μίλησα γιατί νιώθω μια οικειότητα -αν και δεν την ξέρω καλά-, κάναμε μια συζήτηση και απλώς είπα αυτά που είχα στο μυαλό μου. Εμένα με εκνευρίζει όταν γίνονται επί τούτου ερωτήσεις και θέλουν να σου εκμαιεύσουν πράγματα. Η Ελένη, αν δεις το βίντεο, δεν με πίεσε, μου έδωσε πάσα και μόνη μου μίλησα. Και αυτή είναι η τελευταία φορά που μιλάω για το συγκεκριμένο ζήτημα. Έχω φτάσει στα όρια μου", είπε η Μαρία Μπεκατώρου.

ΤV Ζάπινγκ
Keywords
Τυχαία Θέματα