Μάγδα Τσέγκου: «Δεν αποφάσισα να αποχωρήσω από τον ΣΚΑΙ, μάλλον δεν έχεις διαβάσει τι έχει γίνει!» – «Κάγκελο» η Καινούργιου!

18:43 8/5/2018 - Πηγή: TVNea
Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ έκανε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» η Μάγδα Τσέγκου.
Η δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τον Γιώργο Αυτιά πως είναι οι σχέσεις τους και δήλωσε πως μετά τη λήξη της συνεργασίας τους δεν έχουν επαφές.

«Δεν είναι αυτή τη στιγμή. Δεν έχουμε καθόλου επαφές. Καμιά φορά η ζωή σε αναγκάζει με ανθρώπους
που γνωρίστηκες κάποτε να καταλήγεις έτσι ακριβώς όπως γνωρίστηκες, σαν δύο ξένοι. Δεν έχω κανένα παράπονο, απλώς σου εξηγώ ότι καμιά φορά στις συνεργασίες καμιά φορά οι άνθρωποι καταλήγουν έτσι όπως ξεκινούν, σαν δυο ξένοι. Εσύ μιλάς με όλους τους συνεργάτες που είχες στο παρελθόν. Καμιά φορά κλείνεις το βιβλίο και προχωράς. Ήμασταν στην εκπομπή 9 χρόνια.

Δεν αποφάσισα να αποχωρήσω από τον ΣΚΑΙ. Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τι έχει γίνει. Που να τα προλάβεις όλα. Εγώ αποχώρησα από την εκπομπή του Αυτιά. Δεν ήθελα να συνεχίσω άλλο στην εκπομπή αυτή. Θα συνέχιζα στην εκπομπή του αγαπητού κυρίου Χατζή, αλλά τελικά πριν καν καταλήξω να είμαι στην εκπομπή, έκανα και το πρώτο μου ρεπορτάζ που δεν έπαιξε ποτέ, με ειδοποίησαν ότι απολύομαι» ανέφερε η Μάγδα Τσέγκου.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα