Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Η πραγματικότητα ξεπερνά και τη μεγαλύτερη φαντασία»

09:16 13/5/2015 - Πηγή: TVNea
Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η σειρά «Κάτω Παρτάλι» αλλά και πόσο τον αγχώνει όλη αυτή η κατάσταση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

«Όλα βρίσκουν τη λύση τους, εφόσον υπάρχουν καλή διάθεση και καθαρές προθέσεις. Προσωπικά, μεγαλύτερο άγχος έχω για το ηθικό κομμάτι μιας επαγγελματικής σχέσης παρά για το οικονομικό, χωρίς αυτό
να σημαίνει ότι δεν με απασχολεί έντονα, όσο έντονες και επιτακτικές έχουν γίνει οι ανάγκες και οι υποχρεώσεις μου σε σχέση με τις συνθήκες που ζούμε αυτή την περίοδο στην Ελλάδα. Όλα όμως καλά θα πάνε», λέει ο ηθοποιός στον Ελεύθερο Τύπο και συνεχίζει μιλώντας για την μεγάλη ανταπόκριση που έχει το Κάτω Παρτάλι. «Όταν κάτι σε γεμίζει και σε κάνει χαρούμενο, περιμένεις να έχει ανταπόκριση και στους γύρω αού. Προσδοκούσαμε την αγάπη του κόσμου, ήταν κάτι που θέλαμε και ως ένα σημείο περιμέναμε. Κάποιες φορές, ωστόσο, η πραγματικότητα ξεπερνά και τη μεγαλύτερη φαντασία. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που η πίστη μας για αυτή τη δουλειά είχε τόσο μεγάλη ανταπόκριση».

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα