Κι όμως! Αυτοί οι σταρ δεν γέρασαν καθόλου!

16:00 23/7/2013 - Πηγή: TVNea
Εκεί στο Hollywood ρε παιδί μου οι ηλικίες φαίνεται να μην έχουν καμιά σημασία, λες και έχει παγώσει ο χρόνος! Για ορισμένους μάλιστα αυτό το...πάγωμα είναι τόσο επιτυχημένο που πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε μια ώρα από πάνω τους. Ας δούμε μερικούς από τους σταρ που κατάφεραν να ξεγελάσουν το χρόνο:

1.Alexis Bledel: Τη γνωρίσαμε από τη δημοφιλή σειρά "Gilmore girls" στο Star. Στα 30 της είναι ίδια όπως τότε
που πρωταγωνιστούσε στη σειρά

2. Halle Berry: Η κυρία αυτή δεν θέλει συστάσεις. 45 ετών παρακαλώ και δείχνει όπως και στα 35 της(δεξιά)

3.John Stamos: Ο ελληνοαμερικανός σταρ μπορεί στην αριστερή φωτό να είναι μια δεκαετία νεότερος από τη δεξιά, είναι όμως ολόιδιος!

4. Gwyneth Paltrow: Κι όμως οι δύο φωτογραφίες έχουν 15 χρόνια διαφορά μεταξύ τους! Όχι όμως και η ηθοποιός που είναι το ίδιο κομψή και όμορφη σήμερ όπως και τότε

5.Kristin Davis: Η Σάρλοτ του "Sex and the city" μπορεί να περηφανεύεται πως σταμάτησε το χρόνο! Δεν έχει αλλάξει καθόλου σήμερα από την εποχή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά!

6.Διαχρονικός και πάντα γοητευτικός ο George Clooney στο πέρασμα του χρόνου δεν αλλάζει καθόλου!

7.Gwen Stefani: Τι κι αν η τραγουδίστρια είναι 42 ετών; Είναι ολόιδια με την εποχή που τραγουδούσε το αξέχαστο "Don't speak" με το συγκρότημά της No Doubt

8.Salma Hayek: Ίδια έχει παραμείνει και αυτή η σταρ και φτου να μην την ματιάσουμε!

9.Janet Jackson: Τι πάει να πει χρόνος δεν το γνωρίζει ούτε και αυτή η σταρ. Η αδερφή του βασιλιά της ποπ, είναι το ίδιο όμορφη και αψεγάδιαστη όπως και τότε.
Keywords
Τυχαία Θέματα