Η Θέμις Μπαζάκα για τη γκεστ συμμετοχή της στο ΣΟΪ - «Είναι μια επιτυχημένη παραγωγή»

13:17 28/3/2017 - Πηγή: TVNea

Ακολουθεί το καλλιτεχνικό της ένστικτο και αγαπά την τέχνη της άνευ όρων. Έχει πρωταγωνιστήσει σε σπουδαίες θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι βλέπει αφ' υψηλού την τηλεόραση. Αντιθέτως. Γι' αυτό κι όταν της προτάθηκε να κάνει μια γκεστ εμφάνιση στην κωμική σειρά, Το σόι σου, του Alpha, δέχθηκε με χαρά.

Η Θέμις Μπαζάκα
επιστρέφει έπειτα από καιρό στη μικρή οθόνη και στο επεισόδιο της Πέμπτης ,30 Μαρτίου (221.00) θα υποδυθεί τη μητέρα του Μιχάλη( Γιάννης Δρακόπουλος). ''Έχω κάνει πολύ ωραία τηλεόραση. Δεν επιλέγουμε την απουσία μας από τα πράγματα. Έχω να παίξω αρκετά μεγάλο διάστημα σε σειρά και το γεγονός αυτό με χαροποιεί ,αλλά και με αγχώνει ταυτόχρονα'', εξομολογείται σε συνέντευξή της η ηθοποιός, και συνεχίζει: ''Είναι μια επιτυχημένη παραγωγή που μου αρέσει πολύ ,με μια ομάδα ηθοποιών η οποία δουλεύει μαζί τρία χρόνια και έχει πια τους δικούς της κώδικες. Εγώ θα μπω ένθετη και θα κολυμπήσω μαζί της''.

Η Θέμις Μπαζάκα φαίνεται ότι απόλαυσε ιδιαίτερα το γύρισμα, αφού στο επεισόδιο θα εμφανιστεί εκτάκτως και ο Αλέξανδρος Μυλωνάς, με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση, Αύγουστος, ''Έχει πλάκα. Θα κάνουμε τους γονείς του Μιχάλη, τη Νίτσα και τον Απόστολο. Δεν υπάρχει κόντρα με τους συμπέθερους. Είναι τρυφερός ο ρόλος. Είμαστε δυο καθηγητές, και για μένα είναι συγκινητική αυτή η πτυχή, γιατί είμαι παιδί εκπαιδευτικών. Η ιστορία έχει να κάνει με τα ψέματα που λένε τα παιδιά προς τους γονείς. Εμείς δεν ξέρουμε ότι ο γιος μας δεν εργάζεται. Νομίζουμε ότι κάνει μεγάλη καριέρα κι όλη η οικογένεια Χαμπέα προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια για να μην εκτεθεί ο Μιχάλης'', δηλώνει μιλώντας στη δημοσιογράφο ,Κωνσταντίνα Γαρνέλη, και την εφημερίδα, Ελευθερία του Τύπου.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα