Η ανθρωπολόγος που νικά την Ελένη

16:11 4/11/2016 - Πηγή: TVNea
Ο λόγος για την Εζγκί Ασάρογλου ή αν προτιμάτε για την «Μπαχάρ», που κάθε μεσημέρι μέσα από το Star καταφέρνει να κυριαρχεί στους πίνακες τηλεθέασης, κοντράροντας στα ίσα ή και ξεπερνώντας την Ελένη Μενεγάκη, που παίζει «απέναντί» της για μία ώρα.

Ποια είναι, όμως, η «Μπαχάρ»; Η Εζγκί Ασάρογλου γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου του 1987 στη Σμύρνη και πριν ασχοληθεί
με την υποκριτική, κατάφερε να περάσει στο πανεπιστήμιο και να σπουδάσει Ανθρωπολογία. Παρ’ όλα αυτά, τα πρώτα της δειλά βήματα στην υποκριτική τα ξεκίνησε το 2004 και σε ηλικία μόλις 17 ετών, λαμβάνοντας μέρος σε τηλεοπτικές σειρές όπως είναι μεταξύ άλλων και οι γνωστές στους Ελληνες τηλεθεατές «Hatirla Sevgili» με τους Μπερέν Σαάτ και Τζανσέλ Ελτσίν, «Μενεξέ» με τους Κιβάντς Τατλιτούγκ και Σεντέφ Αφτσί.

Τα βραβεία
Το 2008 πρωταγωνίστησε στη δραματική ταινία «For a moment of freedom», που βραβεύτηκε σε πολλά κινηματογραφικά φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο, ενώ το 2009 πρωταγωνίστησε με τον Χαλίτ Εργκέντς (Σουλεϊμάν, Χίλιες και μία Νύχτες), την Τζανσού Ντερέ (Εζέλ, Σιλά) και τη Σονγκιούλ Οντέν (Ασημένια Φεγγάρια) στην ταινία «Aci Ask».

Μάλιστα στην «Μπαχάρ», η Εζγκί Ασάρογλου συμπρωταγωνιστεί με τον Ατές Κερέμτζεμ, με τον οποίο έχει ζήσει έναν μεγάλο έρωτα και εκτός πλατό. Το ειδύλλιό τους επιβεβαιώθηκε πέρυσι, όταν ο Κερέμτζεμ και η Εζγκίν εμφανίστηκαν πρώτη φορά σε εμπορικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, ενώ δειλά δειλά άρχισαν να ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Τον περασμένο Μάιο το ζευγάρι αποφάσισε να μετακομίσει στο ίδιο σπίτι κάνοντας πολλούς να πιστεύουν πως ο έρωτάς τους θα καταλήξει σε γάμο, με τις εφημερίδες και τα περιοδικά της γειτονικής μας χώρας να παθαίνουν φρενίτιδα με το συγκεκριμένο love-story, που έληξε άδοξα το καλοκαίρι που μας πέρασε?

tvεθνος- Νάνσυ Νικολαΐδουhttp://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
εζγκί ασάρογλου ταινίεσ και τηλεοπτικέσ εκπομπέσ
Τυχαία Θέματα