Γιώργος Λιάγκας: Η νέα του καθημερινότητα, πώς έχασε 10 κιλά και το Lucky Room

15:19 31/10/2016 - Πηγή: TVNea

Mετά από έξι χρόνια πρωταθλητισμού στην καθημερινή τηλεοπτική ζώνη, ο Γιώργος Λιάγκας κάνει «προθέρμανση» για την απαιτητική τηλεοπτική σεζόν που τον περιμένει, με τον ΑΝΤ1 να του έχει αναθέσει δύο νέα μεγάλα πρότζεκτ. Εν μέσω γυρισμάτων και προβών, εκείνος συνεχίζει να μας λέει καθημερινά και την «καλημέρα» του και το περιοδικό People μας παρουσιάζει τη νέα
του καθημερινότητα.
Η πρωινή του παρέα, οι φίλοι, με τους οποίους πίνει τον πρώτο καφέ της ημέρας, είναι σταθερή. Κάθε πρωί στις 07.00 μέσα από τη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού ΛάμψηFM 92,3 «μοιράζεται» το μικρόφωνο με τους Μιχάλη Βαμβακά και η Αντωνία Καλλιμούκου. Όλες οι τελευταίες ειδήσεις, τα πειράγματα, η πλάκα και οι μουσικές είναι το πρωινό κέρασμα της κεφάτης παρέας στους ακροατές.
Με τον Μιχάλη είναι η δεύτερη σεζόν που συναντιούνται ραδιοφωνικά, ενώ η Αντωνία είναι το new entry στην παρέα, και μάλιστα ήταν ιδέα του Γιώργου να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στα ερτζιανά, καθώς είναι η πρώτη φορά που κάνει ραδιόφωνο. Το ένστικτό του τον δικαίωσε και το «τρίο» έχει αποκτήσει ήδη χημεία, γεγονός που αποτυπώνεται και στις ακροαματικότητες, που έχουν ανέβει αισθητά, σαρώνοντας στα γυναικεία κοινά.

Γιατί άφησε το τηλεοπτικό πρωινό
Ο Γιώργος Λιάγκας ανέκαθεν υπήρξε πρωινός τύπος. Ήταν ο άνθρωπος που ανέλυε τα τηλεοπτικά νούμερα αμέσως μόλις έβγαιναν και έκανε τις παρεμβάσεις του μαζί με τη Φαίη στη ροή του Πρω1νού στον ΑΝΤ1 (και πιο παλιά στο Mega) επί από έξι συναπτά έτη.
Μετά από ένα μακρύ και εξαιρετικά επιτυχημένο κύκλο στο πρωινό πρόγραμμα, όπου αναμφισβήτητα άφησε το στίγμα του, φέτος ο Γιώργος νιώθει χαρούμενος γιατί έκλεισε έναν κύκλο σε μια ζώνη που όχι μόνο αγάπησε, αλλά και του χάρισε την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού.
Όμως, ο Γιώργος Λιάγκας, όπως έχει ήδη εξηγήσει, ένιωθε πλέον την ανάγκη να περάσει σε μια πιο καθαρόαιμη εκδοχή της ψυχαγωγίας (όπως τα φετινά πρότζεκτ που παρουσιάζει, ένα τηλεπαιχνίδι και ένα talent show) και να αφήσει πίσω το σχολιασμό της επικαιρότητας των celebrities. Μπορεί το εύστοχο και συχνά αιχμηρό του σχόλιο να κέρδισε πολλούς φανατικούς –με πρώτα τα websites που έκαναν θέμα την κάθε του δήλωση, πολλές φορές τραβώντας την και από τα μαλλιά– όμως ο ίδιος δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο σχολιασμό παρά μόνο αν αυτό αφορά πλέον την ειδησεογραφική ενημέρωση. Αυτή είναι μια προοπτική που φαίνεται να μην αποκλείει για το εγγύς μέλλον.
Οι πρώτες μέρες του φθινοπώρου χωρίς εκπομπή
Τελειώνοντας γύρω στις 10.00 από το ραδιόφωνο, είχε την ευκαιρία, με τη συνδρομή και του ηλιόλουστου καιρού, να παρατείνει τις βόλτες με το φουσκωτό και τις κοντινές μονοήμερες αποδράσεις. Έχοντας πλέον περισσότερο χρόνο για τον εαυτό του, ο Γιώργος επέστρεψε και σε αγαπημένες συνήθειες που μέχρι πέρσι δεν χωρούσαν εύκολα στο πρόγραμμά του: παίζει τένις με φίλους, ένα από τα πιο αγαπημένα του σπορ, ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει διατροφή και είναι σχεδόν δέκα κιλά μείον από το καλοκαίρι.
Τα απογεύματά του επιδιώκει να τα περνά οικογενειακά, αφιερώνοντάς τα στους γιους του, Δημήτρη και Γιάννη. Όταν δεν έχει γυρίσματα, απολαμβάνει να τους συνοδεύει στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες: κολυμβητήριο με τον Γιάννη, αλλά και βόλτα για καρτ και με τους δύο, με το μικρό Δημήτρη να είναι ενθουσιασμένος με την οδήγηση και να χαίρεται που πλέον μπορεί να ακολουθεί το μεγαλύτερο αδελφό του στα πιο «αγορίστικα» παιχνίδια.

Έρχεται το Lucky Room
Από την ερχόμενη εβδομάδα, βέβαια, όλα αλλάζουν, καθώς ξεκινούν εντατικά γυρίσματα για το Lucky Room. Τρεις φορές την εβδομάδα, από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, θα υπάρχουν πολύωρα γυρίσματα για το νέο τηλεπαιχνίδι που αποτελεί το νέο μεγάλο στοίχημα του ΑΝΤ1 και αρχικά θα προβάλλεται κάθε Σάββατο 21.00 – 23.00. Με τη νέα, όμως, τηλεοπτική σεζόν, στα μέσα Ιανουαρίου το Lucky Room θα γίνει καθημερινό και θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18.00, κάτι που απαιτεί την προετοιμασία πολλών επεισοδίων.
Ποιο θα είναι το κορίτσι που θα δούμε να συντονίζει τα δρώμενα και να δίνει τον παλμό στο δωμάτιο φίλων και συγγενών; Μετά από πολλές οντισιόν και δεκάδες υποψήφιες, το τοπίο μοιάζει να έχει ξεκαθαρίσει, με επικρατέστερη τη Μαντώ Γαστεράτου.
Στην τελική ευθεία βρίσκεται και το πολυαναμενόμενο και πολυδιαφημισμένο show του ΑΝΤ1 Rising Star, το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 11 Δεκεμβρίου, με τον Γιώργο να παρουσιάζει σόλο το πρώτο επεισόδιο στις 4 Δεκεμβρίου – όπου θα εξηγήσει πώς μπορούν οι τηλεθεατές να κατεβάσουν το application για να συμμετάσχουν στη διαδικασία, αλλά και θα παρουσιάσει τις τεχνικές λεπτομέρειες για το πώς λειτουργεί το wall (trademark του show), ώστε στις 11/12 παίκτες, κριτές και κοινό να είναι έτοιμοι να ζήσουν την ολοκληρωμένη Rising Star εμπειρία.
Στην επιτροπή των κριτών θα δούμε τη Δέσποινα Βανδή, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Χρήστο Μάστορα, ενώ η τελευταία προσθήκη που ανακοινώθηκε πρόσφατα είναι αυτή του Κώστα Μακεδόνα.
Στη διαδικασία θα υπάρχει και μία γυναίκα που θα αναλάβει το κομμάτι της παρουσίασης των backstage, της οποίας το όνομα δεν έχει ακόμα αποφασιστεί, καθώς στην παρούσα φάση το κανάλι του Αμαρουσίου έχει επικεντρωθεί στην πρεμιέρα του Lucky Room.
People http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα