Εβελίνα Παπούλια:«Είμαι 7 χρόνια σερί στην τηλεόραση»

20:30 24/9/2020 - Πηγή: TVNea


Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και μεταξύ άλλων μίλησε για την πρόταση που δέχθηκε από το ραδιόφωνο, αλλά και για την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου.

Αρχικά είπε για την πρόταση που δέχθηκε από το ραδιόφωνο, ότι: «Πρώτη φορά θα κάνω ραδιόφωνο και πρώτη φορά μου έγινε και πρόταση. Το πιο σουρεαλιστικό είναι ότι μια βδομάδα πριν μου γίνει η πρόταση σκέφτηκα “δεν έχω κάνει ποτέ ραδιόφωνο, γιατί δεν μου έχει γίνει πρόταση”»

Για την κόρη της ανέφερε: «Η κόρη μου ολοκλήρωσε τις σπουδές της. Εγώ δεν ήθελα να ξαναπάει στο Λονδίνο. Τώρα μένουμε και πάλι

μαζί. Μου λένε ότι είναι πολύ ταλαντούχα. Υπάρχουν στιγμές που τα χάνω με την ομορφιά της. Μας είχε γίνει πρόταση να κάνουμε μαζί εκπομπή, αλλά το αποφεύγουμε»

Τέλος η Εβελίνα Παπούλια αποκάλυψε πως φέτος θα κάνει ένα τηλεοπτικό διάλειμμα. «Είμαι 7 χρόνια σερί στην τηλεόραση. Σίγουρα δεν θα είμαι σε κάποιο σίριαλ. Δεν είναι θέμα κούρασης, δεν χρειάζεται να τα πάρω όλα παραμάζωμα σε μια περίοδο που όλοι οι ηθοποιοί είμαστε σε κρίσιμη κατάσταση. Αυτό το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου και όχι για να το παίξω καλός άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: TVNEA.COM
Keywords
Τυχαία Θέματα