Εβελίνα Νικόλιζα: «Έφτασα πολλές φορές στα όρια μου από την κούραση»

10:20 14/5/2022 - Πηγή: TVNea


Η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Γιώργος Τσαλίκης φέτος, ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το σόου φάρσας του ΑLΡΗΑ «Τ! φάση;».

Η ίδια σε συνέντευξή της ανέφερε ποια στοιχεία της κέντρισαν το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη εκπομπή και ποια είναι τα τρία πρόσωπα στα οποία θα ήθελε να κάνει φάρσα.

Πώς κυλάει, μέχρι τη στιγμή που μιλάμε, η τρέχουσα σεζόν;

Η τρέχουσα σεζόν κυλάει πάρα πολύ καλά και, νομίζω, είναι η πιο ωραία που έχω ζήσει μέχρι τώρα. Βέβαια είχε πολύ τρέξιμο για να τα προλάβω όλα, καθώς, πέρα από το «Καλύτερα δε γίνεται!», βρισκόμουν

στον διαγωνισμό τραγουδιού «J2US» και τώρα στο «Τ! φάση;».

Υπήρξε στιγμή που ένιωσες ότι φτάνεις στα όρια σου;

Έφτασα πολλές φορές στα όρια μου από την κούραση, καθώς, παράλληλα με όλα τα παραπάνω, έχω και ένα κανάλι στο Youtube και έβγαλα ένα καινούργιο τραγούδι. Αυτά, για να συντηρηθούν, χρειάζονται χρόνο και αφοσίωση. Ξέρεις, όμως κάτι; Τα αγαπώ όλα τόσο πολύ, που προσπαθώ να δίνω το 100% του εαυτού μου, ακόμα και αν... σέρνομαι.

Εσένα ποια στοιχεία σου κέντρισαν το ενδιαφέρον στο σόου φάρσας του ΑLΡΗΑ «Τ! φάση;»;

Προσωπικά, μου αρέσουν πάρα πολύ τα πρότζεκτ που περιέχουν μέσα το στοιχείο της φάρσας. Επομένως, όταν μου πρότειναν να κάνω δοκιμαστικό για το «Τ! φάση;», ενθουσιάστηκα. Και ενθουσιάστηκα ακόμα περισσότερο όταν μου ανακοίνωσαν ότι θα είμαι μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη. Πρόκειται για έναν πραγματικό έφηβο, με απίστευτο χιούμορ, με φοβερή ενέργεια. Αν και είμαστε δύο εκ διαμέτρου αντίθετοι χαρακτήρες έχουμε κάποια κοινά σημεία, και από την πρώτη στιγμή δέσαμε.

Πού ενώνεστε και πού χωρίζεστε ως χαρακτήρες;

Κατ’ αρχάς, γελάμε πολύ και αντιλαμβανόμαστε το χιούμορ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Ο Γιώργος είναι πιο χειμαρρώδης, ενώ εγώ είμαι πιο συνεσταλμένη, πιο ντροπαλή και «ψαρώνω» πολύ εύκολα. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι αυτός ο συνδυασμός μας «διέλυσε» στα γυρίσματα.

Ήταν εύκολο να βρείτε κοινούς κώδικες επικοινωνίας και να αναπτύξετε τη σχέση που βλέπουμε στις οθόνες μας;

Ηταν πάρα πολύ εύκολο, γιατί αγαπηθήκαμε γρήγορα. Από το πρώτο πεντάλεπτο, στο δοκιμαστικό. Ξέρεις, ο Γιώργος, πέρα από ταλαντούχος, είναι καλό και ευγενικό παιδί και με έκανε να νιώσω άνετα.

Οι... θύτες ανταποκρίνονται εύκολα στο κάλεσμα σας για να κάνουν φάρσα στην παρέα τους;

Ανακαλύψαμε ότι οι Έλληνες έχουν πολύ χιούμορ και, μάλιστα, ήταν ελάχιστες οι περιπτώσεις που μας είπαν ότι προτιμούν να μη συμμετάσχουν στην εκπομπή. Ο κόσμος έχει ανάγκη να γελάσει και λόγω της κατάστασης με την πανδημία και με τη βαριά ειδησεογραφία που επικρατεί.

Ποια είναι τα τρία πρόσωπα στα οποία θα ήθελες να κάνεις φάρσα;

Σίγουρα η μητέρα μου, γιατί «ψαρώνει» ακόμη πιο εύκολα από εμένα και έχει αλλόκοτες αντιδράσεις. Στο αγόρι μου, τον Κλεάνθη, και στον Γιώργο (σ.σ.: Τσαλίκη), τώρα που τον έχω γνωρίσει. Βέβαια, μετά θα πρέπει να εξαφανιστώ.

Πηγή:MYTV

Πηγή: TVNEA.COM
Keywords
Τυχαία Θέματα