Έρχεται ¨Ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο Κοντός¨ στον Ant1...

18:46 5/2/2016 - Πηγή: TVNea
Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου θα προβληθεί στον Ant1 σε πρώτη τηλεοπτική προβολή η ταινία ¨Ο Κλέαρχος,η Μαρίνα και ο Κοντός¨.Προβλήθηκε με επιτυχία πριν λίγους μήνες στους ελληνικούς κινηματογράφους και τώρα ήρθε η ώρα να τη δουν και όλοι οι τηλεθεατές.
Θεσσαλονίκη 2015. Ο ώριμος οικογενειάρχης Κλέαρχος (Έλληνας της Πόλης), συνεχώς φλερτάρει αδιάντροπα, ρίχνοντας το φταίξιμο στον αθώο γαμπρό του Μάχο. Προκειμένου να συναντήσει στην Κωνσταντινούπολη, την όμορφη γειτόνισσά του Ηρώ, χρησιμοποιεί
και πάλι σαν προκάλυμμα το γαμπρό του. Έτσι ενώ ο Μάχος πηγαίνει στην Πόλη για να κάνει μασάζ και θεραπείες στο πονεμένο χέρι του, ο Κλέαρχος συμφωνεί με τη σύζυγο του Μαρίνα, να τον ακολουθήσει κρυφά μήπως και έχει ερωμένη. Όμως ένα γύρισμα της τύχης θα φέρει την Μαρίνα, μαζί με την κόρη τους στην Πόλη με …απρόσμενα αποτελέσματα. Αγαπημένοι ήρωες που εκσυγχρονίστηκαν και έγιναν πρόσωπα της σημερινής πραγματικότητας σε μια αστεία και δροσερή κωμωδία . Μέρος των γυρισμάτων της Ταινίας πραγματοποιήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη.
ΗΘΟΠΟΙΟΙ :Χ.ΡΩΠΑ, Κ.ΕΥΡΙΠΙΩΤΗΣ, Γ.ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, Ε.ΜΠΕΝΟΒΙΑ, Π.ΠΛΑΚΑ, Σ.ΠΟΥΛΗΣ, Κ.ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ, Ε. ΦΑΝΑΡΙΩΤΗ, Π. ΜΙΛΙΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ, Β. ΚΑΒΟΥΡΑ.
ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ :Σ.ΚΑΛΥΒΑΤΣΗΣ, Δ.ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Π.ΞΕΚΟΥΚΗΣ, Π. ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, Κ.ΣΟΜΜΕΡ
Το τραγούδι της ταινίας ερμηνεύει ο Γιάννης Πλούταρχος.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ
Δείτε το trailer:http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=fe%24_xdzsyk5_q%3dhttp://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
o klearxos h marina k o kontoss, ant1 o klearxos h marına k o kontos 2015
Τυχαία Θέματα