Ελεονώρα Μελέτη: Η σκληρή κριτική από πρόσωπο του «Epsilon» και η απίστευτη απάντηση της!

18:37 25/6/2016 - Πηγή: TVNea
Μετά το τηλεοπτικό «διαζύγιο» της Ελεονώρας Μελέτη και του τηλεοπτικού σταθμού «Epsilon», τα σενάρια για τη νέα τηλεοπτική στέγη που θα φιλοξενήσει την παρουσιάστρια την επόμενη σεζόν είναι πολλά. Η παρουσιάστρια βρίσκεται με διάφορα κανάλια σε συζητήσεις, αλλά μέχρι στιγμής δεν προέκυψε κάτι επίσημο.

Τις τελευταίες μέρες, δημοσιεύματα θέλουν την Ελεονώρα να πηγαίνει στον ΣΚΑΙ
και να αναλαμβάνει την παρουσίαση του «Junior Music Stars». Με αφορμή αυτό, η τηλεκριτικός Νάνσυ Νικολαΐδου, μέσα από την στήλη της στο TV Έθνος σχολίασε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας.

«Μετά την άκρως αποτυχημένη -αχ, συγνώμη, πετυχημένη ήθελα να πω- πορεία της Ελεονώρας Μελέτη στο Epsilon, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να περάσουν στην τηλε-αντεπίθεση και να διεκδικήσουν σου λέει (από ποιόν, καλέ;) για του χρόνου την εν λόγω παρουσιάστρια. Πού να αφήσουν τέτοιο τηλε-κελεπούρι να πάει χαμένο;

Προφανώς για να πετύχει κανείς μια ακριβοθώρητη μεταγραφή, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει σημειώσει πρώτα πολικά νούμερα τηλεθέασης, με τα οποία αν δεν πάθεις κρυοπαγήματα, μπορείς να… στρώσεις επιδερμίδα και όχι μόνο! Τύφλα να ‘χει η κρυολιπόλυση.

Η Ελεονώρα η… μικρή εξερευνήτρια, λοιπόν, σου λέει μετά το τελευταίο φοβερό τηλεοπτικό «σουξέ» της, βρίσκεται σε στενή επαφή με το κανάλι του Φαλήρου για να αναλάβει την παρουσίαση του νέου σόου που ετοιμάζει για του χρόνου ο Γιώργος Θεοφάνους, το πολυσυζητημένο “Junior Music Stars”».

Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη δεν άργησε να έρθει όμως και ήταν το ίδιο καυστική! Μετά από σχετικό μήνυμα διαδικτυακού της φίλους στο Twitter και επισυνάπτοντας της την κριτική, η παρουσιάστρια χωρίς να «μασήσει» τα λόγια της έδωσε την δική της απάντηση.

Δείτε τα σχετικά tweets:

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα