Ελένη Φουρέιρα: «Το κόλπο που σκεφτήκαμε πέτυχε!»

12:24 17/5/2018 - Πηγή: TVNea

Λίγες μέρες μετά τον τελικό της Eurovision, όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση για λογαριασμό της Κύπρου, η Ελένη Φουρέιρα έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά τη μεγάλη αυτή εμπειρία που έζησε στην ιστοσελίδα lifo.gr.

Aνάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε πώς ένιωθε όταν έμπαινε στο αεροπλάνο για Λισαβόνα, λέγοντας ότι ήξερε ότι είχε πάρει μεγάλο ρίσκο:

«Την ώρα που έμπαινα στο
αεροπλάνο για τη Λισαβόνα, ήξερα ότι είχα πάρει ένα μεγάλο ρίσκο, τόσο με την ίδια τη συμμετοχή μου όσο και με το τραγούδι, που ήταν εκτός της comfort zone μου, αλλά και με το γεγονός ότι πήγαινα με την Κύπρο και όχι με την Ελλάδα. Πίστευα πολύ στον εαυτό μου, όμως γνώριζα ότι την Κύπρο δεν τη δίνουν ποτέ ψηλά στα στοιχήματα. Είχαμε προσχεδιάσει με την ομάδα μου και το ΡΙΚ ότι θα κάνουμε ένα κλιπ ωραίο αισθητικά, αλλά όχι χορευτικό, ώστε να μην προδώσουμε αυτό που θα παρουσιάζαμε. Το κόλπο πέτυχε και όταν φτάσαμε, ενώ δεν μας υπολόγιζε κανείς, μετά την πρώτη πρόβα μπήκα στην πεντάδα των στοιχημάτων κι έπειτα έφτασα στην πρώτη θέση».

Τι λέει όμως για τις αρνητικές απαντήσεις που πήρε σχετικά με την εκπροσώπηση της Ελλάδας αλλά και για το γεγονός ότι η επιτροπή της ΕΡΤ έδωσε στην Κύπρο μόνο 7 βαθμούς στον ημιτελικό; Ένιωσε δικαίωση απέναντι στην ΕΡΤ;

«Αν ήταν ρατσιστικά τα κίνητρα των απορρίψεων, τότε λυπάμαι πολύ. Η δικαίωση είναι προσωπική και δεν έχω να κατηγορήσω κανέναν, αν οι λόγοι είναι καθαρά καλλιτεχνικοί. Η βαθμολογία πλήγωσε περισσότερο την Κύπρο παρά εμένα. Εγώ ακούω το κοινό, αυτό έχει τη δύναμη, και όχι πέντε άνθρωποι από κάθε χώρα που έχουν συγκεκριμένη κουλτούρα ή που τους είπαν τι να ψηφίσουν. Δεν με απασχολεί η άποψή τους.»

Φωτογραφία: Πάρις Ταβιτιάν/ LIFOhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα