Ελεύθερος ο βιαστής με την τυρόπιτα – Συνήγορός του η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου

08:30 27/6/2015 - Πηγή: TVNea
Ελεύθερος αφέθηκε ο βιαστής με την τυρόπιτα ύστερα από το νομοσχέδιο του κόμματος της εξουσίας για την αποσυμφόρηση των φυλακών που ευνοεί ορισμένους φυλακισμένους, αφού αναφέρεται στην αποφυλάκιση κρατουμένων που είχαν καταδικαστεί για ελαφράς μορφής αδικήματα και είχαν μείνει αρκετό διάστημα στη φυλακή.
Δύο μήνες μετά, σχεδόν 2.000 κρατούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι περισσότεροι από αυτούς είχαν διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα όπως βιασμούς και παιδεραστία. Μέσα σ’ αυτούς και ο γνωστός «βιαστής με την τυρόπιτα», ο οποίος είχε καταδικαστεί για επιθέσεις και βιασμούς σε τέσσερις τουρίστριες. Μάλιστα, ο κατά συρροή βιαστής δεν χρειάστηκε καν να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης, αφού μετά το νέο νομοσχέδιο ο εισαγγελέας του ανακοίνωσε πως πρέπει να βγει από τη φυλακή. Έτσι, παρ’ όλο που ο 56χρονος πλέον, είχε καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξης από το εφετείο έγιναν δέκα τον Απρίλη. Ουσιαστικά, οι 4 βιασμοί κρίνονται λίγοι. Έτσι, για να υποστεί κάποιος μεγάλες κυρώσεις θα πρέπει να έχει κάνει από 5 και πάνω βιασμούς.
Ο άνθρωπος αυτός, υπάλληλος ταξιδιωτικού γραφείου, είχε συλληφθεί το Σεπτέμβριο του 2005 στις παρυφές της Ακρόπολης. Έκανε γνωριμίες με τουρίστριες, κυρίως απ’ τις χώρες της Σκανδιναβίας και αφού κέρδιζε για λίγο την εμπιστοσύνη τους τις πρόσφερε τυρόπιτα μέσα στην οποία είχε βάλει πριν υπνωτικό χάπι. Έτσι, έχοντας χάσει τα θύματα τις αισθήσεις τους, τις πήγαινε είτε στο αυτοκίνητό του είτε σε ξενοδοχείο και ικανοποιούσε τις «ορέξεις» τους.
Το απίστευτο είναι ότι στο πρωτόδικο δικαστήριο συνήγορος του βιαστή ήταν η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου για το οποίο την κατηγόρησε πριν μέρες ο Πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.http://www.tvnea.com
Keywords