Εκλογές 2015: Τα πρόσωπα έκπληξη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

13:00 3/9/2015 - Πηγή: TVNea
Μέχρι την ερχόμενη Κυριακή το απόγευμα, όταν και θα λήξει η προθεσμία για να κατατεθεί η λίστα στο Πρωτοδικείο, θα έχει καταρτηθεί το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.Σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδόν ριζική θα είναι η ανανέωση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, καθώς ελήφθη η απόφαση τα στελέχη που το συγκροτούν να στηρίξουν το κόμμα, ζητώντας σταυρό σε Περιφέρειες, όπου υψηλές αποδόσεις είχαν στελέχη, τα οποία είτε έχουν πάει στο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, είτε έχουν
κοπεί από τα ψηφοδέλτια.

Έτσι, ο Πάνος Σκουρλέτης φέρεται να... μετακομίζει στη Β' Αθήνας, η Ουρανία Αντωνοπούλου στην Α' Αθηνών, ενώ με ερωτηματικό παραμένουν οι Κωνσταντίνος Τσουκαλάς και Νίκος Τόσκας. Ειδικότερα για τον Τόσκα, υπάρχει το ενδεχόμενο να παραμείνει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Στο ανανεωμένο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αναμένεται, πάντως, να έχουν θέση και οι πανεπιστημιακοί Κώστας Δουζίνας και Κώστας Βεργόπουλος.

Στο μεταξύ, στην Κουμουνδούρου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος μέχρι στιγμής θεωρείται εκτός των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο διότι δήλωσε παρών στην ψηφοφορία για το τρίτο πρόγραμμα βοήθειας, αλλά και για τη δικαστική εκκρεμότητα με φορολογική υπόθεση.

newsithttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα