Εκατοντάδες οι υποψήφιοι για τους 'Συμμαθητές'

13:01 11/8/2014 - Πηγή: TVNea
Λίγες μέρες απομένουν πριν οι κάμερες πιάσουν δουλειά... πυρετωδώς, αφού τα γυρίσματα θα είναι πολύωρα όπως απαιτεί η καθημερινή σειρά, οι "Συμμαθητές".
Οι υπεύθυνοι της σειράς όμως, έχουν βρει το... μπελά τους, προσπαθώντας να βρουν τα νέα παιδιά που θα υποδυθούν τους ήρωες της ιστορίας, όταν αυτή ξεκίνησε, όταν δηλαδή συναντήθηκαν τα πρώτα χρόνια των σπουδών τους. Έως τώρα έχουν δει περισσότερους από 1200 νέους ηθοποιούς
για να βρουν ποιοι θα είναι οι ήρωες κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους φοίτησής τους, ενώ τα casting θα συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες, αφού έως το τέλος του μήνα πρέπει όλα να είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την καινούργια καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1.
Το βασικό καστ της σειράς έκλεισε και έτσι, τα γυρίσματα προγραμματίστηκε να ξεκινήσουν λίγο πριν το τέλος Αυγούστου. Οι ηθοποιοί λοιπόν που θα ακολουθήσουν τις οδηγίες του σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλου είναι οι Μαριάννα Τουμασάτου, Μάριος Αθανασίου, Κρατερός Κατσούλης, Παύλος Χαϊκάλης, Χριστίνα Τσάφου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Μιχάλης Μαρίνος, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Νικολέτα Καρρά, ενώ πριν από λίγες μέρες έκλεισε και η Πηνελόπη Πλάκα που θα υποδυθεί την κόρη των Χαϊκάλη -Τσάφου και αδερφή του Αθανασίου.
Τις επόμενες ημέρες θα γίνει και συνάντηση με τους Νίκη Λάμη, Σπύρο Πούλη και Γιώργο Χουλιάρα, για να οριστικοποιηθεί αν θα συμμετέχουν στην καθημερινή κωμική σειρά που θα προβάλλει ο ΑΝΤ1 την καινούργια σεζόν.
πηγή:Γρηγόρης Μελάς-newsit

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: Την Δευτέρα 18 Αυγούστου το TVNEA επιστρέφει στην κανονική του ροή, κι απο Δευτέρα 25 Αυγούστου έρχεται ανανεωμένο.
Keywords
Τυχαία Θέματα